Rescat al Cabeçó d’Or

Dos senderistes són atesos exhaustes després d’haver-se desorientat

Foto:

Dos senderistes van estar rescatats en la vesprada nit d’este dissabte 27 de maig per efectius del Grup de Rescat de Bombers d’Alacant després que es desorientaren quan estaven fent una ruta pel Cabeçó d’Or, al terme municipal de Busot (Alacant).

PUBLICITAT

Cansants i desorientats

Els dos senderistes de 54 anys i 20 anys, pare i fill, estaven realitzant una ruta de senderisme en companyia del seu gos quan es desorientaren i acabaren a una zona enriscada del Cabeçó d’Or, segons informació de l’Agència Europa Press citant fonts del Consorci Provincial de Bombers.

PUBLICITAT

Caiguent la nit

Davant la proximitat de la nit i la possibilitat de no poder tornar pels seus propis medis, els senderistes donaren avís al 112 que va traslladar la incidència perquè fins a la zona es traslladaren efectius del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant poc abans de que es posara el sol.

PUBLICITAT

Rescat en helicòpter

Al dispositiu de rescat participaren un helicòpter Alfa 1, amb diversos efectius sanitaris que en arribar comprovaren que els dos senderistes es trobaven bé i procediren a traslladar-los.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat al Cabeçó d’Or | Sense Límits Aventura - […] Rescat al Cabeçó d’Or […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »