Robles i Juan, campions autonòmics sprint

371 triatletes van participar en el Campionat de distància sprint del triatló de Pinedo

A l’Autonòmic faltava algun favorit, però el nivell dels primers espases va ser molt alt

Pòdiums nacionals per a Emilio Aguayo a Salou i per a Víctor Benages a A Corunya

Les temudes meduses no van aparèixer en el triatló de Pinedo, corresponent al Campionat Autonòmic de triatló sprint. Tot i que la mar es va despertar un poc picada prop de la sorra, el ben cert és que mar en dins hi va haver més calma de la que semblava.

La lluita, però, va estar en terra on Diego Robles (CDM Avant Moncada) i Noelia Juan pastor (CEA Bètera) aconseguiren un títol autonòmic que els confirma com a grans realitats del triatló valencià.

PUBLICITAT

Podi en menys de 15 segons

Dels 371 participants, en homes es va imposar un dels noms que ja sonava durant la setmana. Diego Robles (Moncada) va ser el més ràpid amb 57’32”; a només 10 segons va arribar Josep Gómez (Bétera), i a 14 Miguel Fernández (tutriatlon.com), en el que va ser una lluita molt tancada durant tota la prova.

D’eixida en l’aigua Alberto Parrilla (UA Triatló) era qui marcada distàncies amb el millor registre 09:02, avantatge que mantindria en el segment de bicicleta, i en una ràpida T2 que feia que encetara la carrera a peu en primera posició.

PUBLICITAT

Carrera a peu

La carrera a peu seria la definitiva. Parrilla va anar cedint mentre veia com li superaven Miguel Fernández, Josep Gómez i un Diego Robles que va fer-se fort corrent i va acabar guanyant la prova amb emoció fins el final ja que només 14 segons separaren els integrants del pòdium: 57:46 per a Fernández, 57:42 per a Gómez i 57:32 per a Diego Robles que aconsegueix el seu primer títol autonòmic sprint.

Un trabajo llamado Triatlón

Fora del podi es van quedar clubs com Universidad de Alicante (Alberto Parrilla i Javi Magallón van ser quart i cinquè, respectivament) o Huracán.

PUBLICITAT

Noelia Juan domina

En dones, el títol va ser per altra triatleta que està demanant pas com és Noelia Juan Pastor (Bétera). La triatleta del CEA Bètera, va fer un temps total de 01:04:11 i va guanyar amb solvència -33 segons de marge- sobre Morgan Branchoux (Huracán), i 52 segons sobre Sandra Piera, també del Bétera.

Amb este títol autonòmic Noelia Juan Pastor aconsegueix altre gran resultat esta temporada en què ja va sumar un destaca pòdium als Campionats d’Espanya de Duatló a la Vall d’Uixó.

Pòdiums valencians al Nacional a la Vall


PUBLICITAT

Open

En la prova Open, amb una participació total de 255 triatletes, es va imposar en categoria femenina Essie Amery amb un temps de 01:10:36, amb Ana Menéndez i Nathalie Guillen completant el pòdium.

En homes, el més ràpid va ser Carlos Raga amb un temps de 01:05:58, amb Jesús Turienzo segon i José María Fajardo (Casman triatlón Albacete) en tercera posició. 

PUBLICITAT

PREMI SLA 

Este Campionat Autonòmic de Triatló en Distància Sprint és un pas més en la progressió del triatleta valencià Diego Robles, un dels joves valors del nostre triatló que ja va aconseguir un destacat pòdium al Campionat d’Espanya de Duatló a la Vall d’Uixó.

A més, va estar recogenut als II Premis Sense Límits Aventura com a triatleta més destacat de 2016 a la nostra comunitat. 

AGUAYO I BENAGES, PODIUMS NACIONALS

Dos dels grans absents en el Campionat Autonòmic de Distància Sprint estigueren este cap de setmana competint amb èxit a nivell nacional.

Emilio Aguayo (CDM Avant Moncada) aconseguia una destacada segona plaça al Challenge de Salou , confirmant la seua bona progressió en mitja distància , mentre que Víctor Benages (CT Huracan Moncada) feia tercer al XI Triatló Cidade de A Coruña aconseguint a més la classificació per al campionat d’Espanya de Triatló.

Este cap de setmana també tinguèrem presència dels nostres triatletes a la prova de la Copa del Món a Madrid amb Roberto Sánchez Mantecón (UA Triatló) acabant en la posició 47 i Jesús Gomar (UA Triatló) no va poder finalitzar la prova.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Noelia Juan, en boca de tots | Sense Límits Aventura - […] Robles i Juan, campions autonòmics sprint […]
  2. I ara, Autonòmic per equips - Sense Límits Aventura - […] Robles i Juan, campions autonòmics sprint […]
  3. La selecció valenciana, als Nacionals | Sense Límits Aventura - […] Robles i Juan, campions autonòmics sprint […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »