Bellús amplia horitzons

Pròxim 11 de juny arriba el IV Bellús Trail Mountain amb noves modalitats per a més públic

Foto:  http://www.bellustrailmountain.com

Per a poder córrer i també caminar disfrutant de la natura, disfrutant dels paratges que envolten la localitat de Bellús, a la comarca de la Vall d’Albaida als peus de la Serra Grossa, que pròxim 11 de juny viurà de nou Bellús Trail Mountain que en esta quarta edició passa a celebrar-se al més de juny amb novetats per als participants.

PUBLICITAT

Novetats

Han passat només uns mesos de la passada edició, però ja hi ha ganes de Trail a Bellús. Tantes com perquè pròxim 11 de juny torne a disputar-se el Bellús Trail Mountain que en este 2017 canvia de setembre a juny i a més presenta algunes novetats en esta prova que organitza l’Ajuntament de Bellús

«Enguany la principal novetat és que incorporem una marxa no competitiva, i a més, que canviem la distància marató per una distància de 24,4 km que segur que va agradar molt» indica José Roman..

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al IV Bellús Trail Mountain de pròxim 11 de juny es poden formalitzar a través de la web www.bellustrailmountain.com fins el diumenge 4 de juny.

  • Bellús Trail, 24 km 1158+
  • Sprint Trail, 12,6 km 463+
  • Marxa Senderista 10km 188+

PUBLICITAT

Marxa Senderista

Enguany Bellús manté la triple alternativa, però reduint distància de la prova llarga i afegint una marxa senderista no competitiva de 10 km 188+.

«Feta per a aquells que volen disfrutar i delectar-se del preciós entorn de Bellús i les espectaculars vistes que hi ha, sense presa i al seu ritme».

Sprint Trail i Speed Way

El Sprint Trail es manté en una distància de 12,6 km 463+ respectant el circuit de l’any anterior, per aquells que els agrada la velocitat i posar el cor a moltes revolucions, i l’altra novetat enguany és que la prova reina «Speed Way» es deixa a una distància lleugerament inferior a la mitja marató: 24,4 km 1158+, amb el pas per zones com ara la Cova Negra, l’Aventador i la seua via Ferrata i la coneguda Senda de l’Andalusa, que et permet arribar al cim i a les zones més tècniques de la prova.

PUBLICITAT

Ambientació

Altra de les senyes d’identitat del IV Bellús Trail Mountain és el gran ambient que es viurà als carrers de la localitat i en diversos punts de l’avituallament amb música i balls. Hi haurà també activitats per als acompanyants i els més nanos perquè tot el món puga disfrutar d’una gran jornada de Trail.

I de record, una gran borsa del corredor en la que encara estan treballant. «Van a haver moltes sorpreses».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] Bellús amplia horitzons […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »