Estrenant el GR 330 a la Costa Blanca

Raimundo Nus afronta des de dimecres els 452 km del nou GR 330 per la Costa Blanca en 5 etapes

Quina millor manera d’estrenar un camí que recorriere-lo tot de dalt a avall. Això és el que està fent des de dimecres 31 de maig Raimundo Nus (Trail Villena) amb el nou sender GR 330 que recentment es va presentar: 452 kilòmetres recorrent l’interior de la Costa Blanca, una de les zones muntanyoses més atractives de tota Espanya que està recorrent en solitari i sense ajuda externa.

Un GR de 600 km per a Alacant


PUBLICITAT

452 km per etapes

El repte que té ja en marxa Raimundo Nus es anar recorrent en 5 etapes els 452 km 13341+ que presenta este nou sender de Gran Recorregut homologat per la FEMECV en la que és una aventura diferent, a casa, però una gran aventura.

«És el repte més dur al que m’enfronte» indica Raimundo que als últims anys ha fet reptes en bicicleta de Lisboa a Alacant o travessar corrent Anglaterra de Costa a Costa, i ha estat reconegut als premis Sense Límits Aventura.

PUBLICITAT

En marxa

El GR està previst per a fer en unes 20 etapes, però Raimundo Nus, este argentí afincat a Villena ja fa molts anys ho farà només en 5 etapes.

«Sé que vaig a eixir este dimecres i que he d’arribar dilluns. A partir d’ahi he de vore com puc completar un recorregut que és dur amb un total de 13000+ i etapes de vora 90 kilòmetres» explicava Raimundo abans d’eixir en entrevista amb Cadena Ser.

«Les etapes estan dissenyades però no tinc res reservat. On vaja arribant aniré mirant per a poder domir. Es possible que em toque anar canviant coses sobre la marxa».

PUBLICITAT

Etapes

La primera de les etapes la ha completat esta passada nit del 31 de maig al 1 de juny i l’ha dur a recòrrer 88 kilòmetres 3600+ amb eixida des de Dènia i arribada a Confrides, amb punts de pas per Gata de Gorgos, Parcent i Castells. 

Les etapes establides per Raimundo són les següents:

  • 1º etapa: Denia, Gata de Gorgos, Parcent, Castells i Confrides
  • 2º etapa: Confrides – Sella – Torremanzanas – Ibi
  • 3º etapa: Ibi – Alcoy – Alfafara – Bañeres – Onil
  • 4º etapa: Onil – Xorret del Catí – Petrer – Elda- Pinoso – Algueña
  • 5 etapa: Algueña – Hondón de los Frailes – Crevillente – Guardamar – Benijofar – Orihuela

PUBLICITAT

De nit… i en solitari

El repte de Raimundo Nus presenta a més la dificultat de fer-ho per la nit. «Amb la calor que està fent és el més aconsellable. Els corredors sabem que els colps de calor és el pitjor que pot passar».

Tenia pensat que les etapes començaren a les 05:00 h però li ha tocat canviar-ho, i eixir quan acabe el dia i córrer i caminar al llarg de tota la nit. Està fent les etapes majoritariament en solitari, corrent en les baixades i el plànol i caminant en les pujades, però rebent de tant en tant en determinants trams la companyia d’alguns dels seus companys de club el Trail Villena.

REPTE SOLIDARI

Este nou repte de Raimundo Nus té també una finalitat solidària per quant servirà per a donar a coneixer el nom de l’associació APADIS VIllena.

«Este repte és una manera de fer visible a estes associacions» indica Raimundo que rebrà la força anímica dels integrants d’esta associació. «Està previst que en alguns dels trams puguen vindre alguns dels xicons a visitar-me. Això em va a donar una força enorme».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Estrenant el GR 330 a la Costa Blanca […]
  2. GR330, un Gran Repte | Sense Límits Aventura - […] Estrenant el GR 330 a la Costa Blanca […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »