La Copa d’Escalada més internacional

Victòria de l’holandés Ferdinand Schulte a la primera prova en la Copa d’Escalada en Bloc a Elx amb domini en fèmines de Rocío Martínez

Elx va obrir passat cap de setmana la Copa Autonòmic d’Escalada en Bloc FEMECV més internacional. La seu de la Unión Excursionista d’Elx va omplir-se de públic -amb més de 250 espectadors- i va omplir-se d’escaladors arribats de diversos punts de la nostra geografia per a obrir una competició que en la seua primera prova va tindre a l’holandes Ferdinand Schulte i l’alacantina Rocío Martínez com a campions, en una prova que va comptar amb dos equipadors de luxe: Jonatan Flor i José Luis Palao «Primo».

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Victòria cap a Holanda

Ho havia intentat al passat Campionat Autonòmic de Bloc a San Vicent del Raspeig, però es va quedar amb el pòdium per darrere d’Alber Rocasolano i Carlos Puche. Passat cap de setmana, a Elx, de nou per les nostres terres l’escalador holandés Ferdinand Schulte va poder imposar-se en una competició d’escalada que obria la Copa Autonòmica de Bloc.

L’escalador d’Amersfoort, vinculat amb la nostra terra, va acabar el primer en categoria absoluta masculina per davant de Gozálvez Gozálvez i Iker Ortiz que completaren el pòdium masculí en categoria absoluta.

PUBLICITAT

Rocío Martínez continua de dolç

En categoría femenina la victòria va ser per a l’alacantina Rocío Martínez que continia de estat de gracia després que fa unes setmanes aconseguirà el títol autonòmic d’escalada en Bloc a la seua localitat de San Vicent del Raspeig.

Escalant al futur

En esta ocasió Rocío va acabar en primera posició per davant de Gómez Deltell i de Raquel Lázaro, vigent campiona de la Copa d’Escalada en Bloc FEMECV.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Categories inferiors

L’emoció de les finals absolutes va centrar la vesprada de dissabte amb una gran presència de públic, quasi 250 espectadors en total. De matí va ser el torn per a les categories inferiors (sub 12, sub 16 i sub 18). Els resultats van ser els següents.

SUB 18

  • Masculí: Roberto Garrido López, 
  • Femení: Andrea Vigo Vidal

SUB 16

  • Masculí: Sergio Pau Gutiérrez
  • Femení: Lucia Sempere

SUB 12

  • Masculí: Raúl Escribano Sánchez 
  • Femení: Lucía Aparicio Belmonte

SUB 9

  • Masculí:Mario Roche Sánchez 
  • Femení: Angela Rovira Sánchez

UN EQUIPADOR INTERNACIONAL

La primera de les cites de la Copa d’Escalada en Bloc FEMECV va tindre un equipado de luxe amb la presència de Jonatan Flor, un dels nostres escaladors més internacionals.

L’escalador d’Elda, tecnificat FEMECV i integrant de la selecció espanyola d’escalada FEDME a les proves de la Copa del Món ha estat recentment competint a diverses proves a Asia. A Chongqing (China) va acabar el que fa 33, a la segona competició a Nanjing (China) el 43 i a la tercera en Hachioji (Japón) el lloc 39.

I ARA… CASTELLÓ

Després de la primera cita la Copa Autonòmica d’Escalada en Bloc continua quasi de forma immediata amb la prova que tindrà lloc a Castelló, pròxim 10 de juny organitzada pel Club Meridiano 0. Serà la segona de les proves abans del paró de l’estiu i de la prova definitiva que tindrà lloc a octubre.

De moment agafen avantatge Ferdinand Shulte i Rocío Martínez, però molt a prop tenen als vigents campions de la Copa Autonòmic de Bloc Iker Ortiz i Raquel Lázaro.

Una copa per a Iker


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] La Copa d’Escalada més internacional […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »