Cap de setmana de Trail

Bejís obri la Lliga Alto Palància i proves a la Vall d’Alba, Crevillent, Xodos, Ademuz i Picassent

Entrem al més de juny, arriba en teoria la calor, però això no implica que baixe el nivell de les nostres proves de Trail. Este cap de setmana és un exemple amb cites en tots els punts de la nostra geografía: Xodos, Vall d’Alba, Crevillent, Ademuz, la prova de Bejís que dóna inici a la nova Lliga Alto Palancia i una prova debutant a Picassent que també s’uneix a la festa del Trail.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bejís obri una nova lliga

El cap de setmana ens deixa el naiximent d’un nou circuit, en este cas la Liga de carreras por montaña Alto Palancia, lliga que uneix 6 proves ja existents que ara es reuneixen per a destacar els atractius de la seua comarca. Divendres fan la seua presentació.

La prova inicial serà a Bejís, amb la IV Marxa a Pie de Bejís d’este diumenge 4 de juny, prova amb doble distància: 22 km1200+ i 11 km 700+. A més de Bejís, la lliga farà parada a les localitats de Chóvar, Soneja, Segorbe, Viver i Higueras.

PUBLICITAT

PicaTrail, nou al calendari

El cap de setmana ens deixa també el debut d’una nova prova al nostre calendari: el I Trail de Picassent, prova que arriba amb el nom de PicaTrail.

Esta proposta esportiva municipal se celebrarà el pròxim 4 de juny i transcorrerà per la serra de Picassent amb eixida i meta al Paratge natural del Clot de les Tortugues, amb una doble distància de 13 km i 23 km.

PUBLICITAT

Vall d’Alba, sumant anys

La més veterana de les proves que tenim este cap de setmana és la XIII Volta a Peu de la Vall d’Alba, a la comarca de la plana alta que arriba amb una doble distància d’11 km i 15 km, després de l’estrena l’any passat de la I Volta Vall d’Alba XL. La prova tindrà lloc este dissabte 3 de juny.

Subida al Peloto

La xicoteta localitat de Casas Bajas, al Racó d’Ademús, acull este diumenge la IV Subida al Peloto, prova que va consolidant-se any rere any. Més de 200 participants hi haurà este pròxim diumenge en la doble distància que hi ha amb 30 km 1400 i 12 km 400+ amb el pas pel cim del Peloto i els seus 1274 metres d’altitud.

PUBLICITAT

Xodos Penyagolosa

Altra cita destacada del cap de setmana de Trail la tenim a Xodos, amb la II Marató del Penyagolosa Xodos, prova que està organitzada pel Club CIM Penyagolosa‐Xodos i que permet còrrer i disfrutar en el cor del Parc Natural del Penyagolosa.

Després de la bona experiència de l’any passat arriba esta segona edició que presenta un doble recorregut. 42’8 km 2067+ i una de més curt, la pujada al Marianet amb 11,3 km i 595+.

Crevillent, Patrimonial

A Crevillent viurem diumenge la VI Cursa per Muntanya Les Xosses de Crevillent, una carrera patrimonial i amb unes particularitats ben pròpies. Compta amb un recorregut ancestral i patrimonial de gran importància amb diverses xoses fetes en pedra seca, amb base circular i que servien com a protecció bé per al ramat o gent de la serra.

La prova de Trail té 13,5 km 500+, mateixa distància per a la marxa senderista, i enguany arriba una versio mini, per a xiquets amb 0,5 km de recorregut. La cita, dissabte 3 de juny, com mana la tradició, a la vesprada.

Una carrera patrimonial


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »