Un homenatge al tot terreny de Xàbia

Ignasi Cardona va rebre passat divendres un merescut reconeiximent per part de l’Ajuntament de la seua localitat 

Ha guanyat infinitat de proves. Tantes que de segur que no li entren tots els trofeus a casa. Autonòmics, campionats d’Espanya, campionats d’Europa…

Proves de tot tipus: trails, verticals, pujades per escales als edificis més alts del món, en raquetes de neu… tot el que siga tirar de les dos cames, pulmons i cor està a la mà del incombustble corredor de Xàbia Ignasi Cardona. Ara, l’ajuntament de la seua localitat li fa un merescut homenatge. Ell s’ho agafe amb agraïment i un punt d’humor. «Em volen jubilar ja…»

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Homenatge a l’Ajuntament

L’acte de reconeiximent a Ignasi Cardona tindrà lloc va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Xàbia on es va destacar la trajectòria d’un dels nostres corredors més pol.livalents, i un dels nostres corredors per muntanya més estimats.

De la platja a la neu, el tot terreny de Xàbia


PUBLICITAT

Campió de campions

Al llarg de tots estos anys que Ignasi Cardona, Nasio, està disfrutant de córrer per muntanya ha anat acumulant infinitat de victòries títols i premis representant al Club Atletisme Llebeig de Xàbia i en esta última època al Like Sport Lurbel

Ha estat 5 voltes campió autonòmic de carrera vertical, ha guanyat també la lliga Autonòmica de CxM FEMECV, ha recorregut el món pujant corrent les escales dels edificis més alts, ha fet pòdium als campionats d’Espanya de raquetes de neu i més recentment ha estat Campió d’Europa de Trail en categoria veterans, per a majors de 40 anys.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Admiració

Però el més important, per damunt de tots els títols, pòidums i victòries és el reconeiximent que Nasio té entre els corredors per la seua forma d’entendre l’esport i la muntanya. Competint si, però sempre amb honestitat. Fins a on li donen les cames i els pulmons. Competint i disfrutant del que més li agrada fer: córrer. En qualsevol superficie, en qualsevol modalitat, en qualsevol distància.

ENTRENAMENT «CIENTIFIC»

En tots els anys que Ignasi Cardona ha anat competint i duent el nom de Xàbia per tot el món ha anat evolucionant en la seua forma d’entrenar-se. Corria pujant escales i edificis quan no ho feia ningú. I s’entrenava pujnat i baixant de forma sistemàtica les xicotetes escales del Saladar Hotel de la seua Xàbia natal.

Amb el temps ha anat millorant el seu mètode d’entrenament, de la mà de Lurbel, on integra el seu equip Like Sport Lurbel, i de la mà del seu preparador Franc Beneyto.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »