Campions en multitud

El CEA Bétera i Universitat d’Alacant, campions de l’Autonòmic de Triatló per Equips a Cullera

Víctor Benages i Ana Almer campions de l’Autonòmic d’Aquatló

Vora 100 equips arribats de tots els punts de la nostra geografia. Tots els nostres clubs més destacats buscant un títol que els reconega com el club més destacat de la Comunitat, més encara després de la suspensió de la prova l’any passat que ens havia deixat un any sense este títol.

I a la fi el CEA Bétera i el Universitat d’Alacant Triatlón demostraren que són els més forts, això sí en un campionat emocionant definit per un estret marge de segons.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

100 equips

Hi havia ganes de Triatló per equips i van ser finalment 91 els equips que es presentaren a la Platja de Sant Antoni de Cullera, 66 en homes, 25 en dones, representant als millors clubs de triatló de la Comunitat Valenciana.

Per davant un recorregut en distància sprint 750 metres de natació, els 20km de ciclisme (2 voltes) i 5km de córrer (2 voltes) que havien de completar en equips de 4 com a mínim mantenint l’equilibri de forces entre els components de cada equip.

PUBLICITAT

Homes: UA Triatló

En categoria masculina la victòria va estar molt ajustada en un duel destacat entre el Universitat d’Alacant de Triatló i el CDM Avant Montcada. Els dos presentaven les seues millors formacions, si de cas amb l’absència de Jesús Gomar en l’equip alacantí, però el nivell va ser molt bó.

En meta apenes 10 segons donaren la victòria per al UA Triatló conformat per Roberto Sánchez Mantecón, Lasse Luhrs, Luka Paliska i Alberto Parrilla que en meta marcaren un temps de 00:57:32, pels 00:57:42 del CDM Avant Montcada conformat per Emilio Aguayo, Diego Robles del Moral, Alberto Romero i Kenta Asakai. 

En tercera posició restaria el Tripuçol (Eric Soriano, Carlos Bovi, Pablo Jimenez i Vicente Pamblanco) que baixaren també de l’hora amb un total de 00:59:56.

El top 5 el completaren el CT Huracan Cultbikes de Víctor Benages i el Tricanet de Berenguer de Ramón Ejeda

PUBLICITAT

Done: CEA Bétera

En categoria femenina la victòria va ser al CEA Bétera d’una Noelia Juan que esta temporada no deixa de col.leccionar títulos i pòdiums.

També victòria molt ajustada, apenes 15 segons el que va separar el CEA Bétera de Noelia Juan, Sandra Piera, Ana Climent, Claudia Montagut del UA Triatlón de Andrea Fernández, Ana Almer, Andrea Balan i Jana Koradej. 01:08:57 de les primeres per 01:09:12 de les segones.

La tercera plaça del pòdium va estar per al CT Laboratorio Sys de Cristina Roselló, Sandra Muñoz, Marta Noelia Lluch i Vanessa Iglesias que acabaren amb un temps de 01:10:40, amb el Mortes BikesVRPElectric Bikes de Sueca en quarta plaça i el CT Huracan Cultbikes completant el top 5

PUBLICITAT

BENAGES I ALMER, AQUATLO

El cap de setmana a Cullera es va completar amb la disputa diumenge del Campionat Autonòmic d’Aquatló, en una jornada on vora 150 participants desafiaren la pluja i un oratge intempestiu.

La victòria final va ser per a Víctor Benages (CT Huracan Cultbikes) que es consolida com el gran dominador de la modalitat als últims anys. Fent bona la seua superioritat en l’aigua va vèncer amb un temps de 00:29:25 per davant de Miguel Fernández (Tutriatlon.com) i de Alejandro Berenguer (la 208 Triatlón club).

En dones la victòria va ser per a Ana Almer (UA Triatlón) que va sorprendre María Jareno (CD UPV Triatló) i va marcar el millor registre amb 00:35:42, amb Jareño segona amb 00:36:18 i Cristina Gallach (Tutriatlón.com) tercera amb 00:37:28

Més dades:


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La selecció valenciana, als Nacionals | Sense Límits Aventura - […] Campions en multitud […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »