GR-330, 124 hores d’aventura

Raimundo Nus completa en 5 etapes els 452 km 13.300+ del GR 330

452 km 13.300+ en 5 dies. Quasi res. Caminant i corrent, disfrutant i patint, i per moments dessiatjant que acabara eixe infern voluntari en què des de passat dimecres es va clavar l’alacantí d’adopció Raimundo Nus (Trail Villena), recorrent el GR 330 per la Costa Blanca. Diumenge a la nit, ja en la matinada de dilluns tancava el cercle i arribava a Orihuela.

Estrenant el GR 330 a la Costa Blanca


PUBLICITAT

124 hores

Han estat en total 452 km repartits en 5 etapes, cada una d’elles d’uns 90 km aproximadament, a excepció d’una etapa final de 130 km, punt i final an recorregut que està pensat per a fer en 20 etapes però que Raimundo va fer en només 5.

Des de l’eixida de dimarts a la nit a Dènia fins arribar esta passada matinada a Orihuela. 124 hores, la majoria d’elles en solitari i havent-se d’adaptar a l’orografia i a la meteorologia variable que hem tingut i a la calor que per moments ha acompanyat estos 5 dies a Raimundo Nus.

PUBLICITAT

5 etapes

  • 1 etapa: 88 km 3600+ Dènia-Gata-Parcent-Castell de Castells-Confrides
  • 2 etapa: 71 km 3048+ Confrides-Sella-Torremanzanas-Ibi
  • 3 etapa: 72 km 2600+ Ibi-Alcoy-Alfafara-Banyeres-Biar
  • 4 etapa: 80 km 3200 + Biar-Onil-Castalla-Xorret del Catí-Petrer/Elda-Casas del Senyor-Pinoso
  • 5 etapa: 130 km Pinoso-Algüeña-Hondon de los Frailes-Crevillente-Guardamar-Benijofar-Orihuela

PUBLICITAT

Muntanyes 

En estos 452 km pel GR 330 per l’interior de la Costa Blanca Raimundo Nus ha tingut l’oportunitat d’anar recorrent alguns dels cims més emblemàtics de la província d’Alacant. La majoria ja coneguts, com ara Aitana, la Carrasqueta, la Blasca, el Cid, Despeñador… arribant també a la platja i a nivell del mar al pas per Guardamar.

PUBLICITAT

Bona companyia

La majoria de les 124 hores Raimundo Nus va estar fent el recorregut en solitari, en un repte que era físic però també mental sabent el que tenia per davant. No hi havia voluntat d’establir cap rècord ni cap registre. Ximplement fer muntanya. I disfrutar.

I disfrutaren també amb ell els integrants del Trail Villena -Vicente, Toni, Eva, José Antonio, Guillermo, Angel i Rober-que li estigueren acompanyant en un tram de la quarta etapa que els va dur a Pinoso passant per els cims del Despeñador i el Cid, o Sergio i Tony que li acompanyaren els últims 40 km fins arribar a Orihuela, a més de la pujada anímica que va suposar trobar-se amb els integrants d’APADIS Villena, l’associació per la que Raimundo feia este repte amb qui va trobar-se en el cim de la Blasca a Banyeres.

DE NIT I SENSE LLUM

124 hores recorrent 452 km donen per a moltes anècdotes i algunes situacions curioses. Bona part del recorregut Raimundo el va fer de nit per a evitar la calor que hi havia en començar la setmana. El que no comptava era que li puguera fallar el frontal i li tocara fer alguns trams de baixada sense llum… o si de cas tirant de la llum de la llantera del mòbil!! Sort que es coneixia de sobra sendes i camins.

Com en altres reptes, hi ha hagut un element que ha acompanyat Raimundo en este GR330: el tubular de Sense Límits Aventura que ell es posava al cap per a frenar la suor i l’ha acompanyat fins arribar a la meta. Un Gran Repte. Un home Sense Límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] GR-330, 124 hores d’aventura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »