Rescat nocturn a Andilla

Dos persones són ateses en quedar-se pejant a 50 metres d’altitud fent una Vía Ferrata a Andilla


Rescat nocturn el que hagueren de fer la matinada de diumenge a dilluns efectius del Consorci Provincial de Bombers de València per atendre a dos persones que s’havien quedat pejant quan feien una Via Ferrata a la localitat valenciana d’Andilla.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pare i fill

Les dos persones, pare i fill de 45 anys i 12 anys respectivament, es quedaren bloquejats a 50 metres d’altitud quan estaven fent una Via Ferrata a Andilla, i ja en començar a fer-se de nit avisaren al 112, segons dades del Consorci Provincial de Bombers que arreplega el diari Las Provincias.

Foto: La Mulatica – Deandar.com / Vía ferrata – Andilla

PUBLICITATPUBLICITAT

Rescat nocturn

Fins a la zona es desplaçaren integrants del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA), dotacions de l’Eliana, voluntaris de Titaguas, el coordinador forestal i l’Equip de Rescat i Intervenció de Muntanya de la Guàrdia Civil.

PUBLICITAT

Davall la pluja

El rescat hagué de fer-se amb la dificultat afegida de la falta de llum i de la pluja que estava caiguent a eixes hores a tota la província de València. Finalment passada la 01:00 de la matinada es va poder accedir al lloc on estaven pare i fill i els va poder traure de la Via Ferrata fins a una senda per la que baixaren ja pel seu propi peu.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a la Cova Tallà | Sense Límits Aventura - […] Rescat nocturn a Andilla […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Rescat nocturn a Andilla […]
  3. Rescat per calor | Sense Límits Aventura - […] Rescat nocturn a Andilla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »