Rescat al Forat de Bèrnia

Un senderista ha estat atés pels Bombers d’Alacant en patir una possible dolència cardiaca

Un senderista ha estat rescatat en la vesprada d’este dimarts 6 de juny quan estava fent una ruta de senderisme al Forat de Bèrnia, al terme municipal de la localitat alacantina d’Altea. Segons les primeres informacions dels Bombers d’Alacant ha pogut patir un infart que ha obligat a mobilitatzar els equips de rescat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El senderista, un home de 76 anys de nacionalitat francesa estava fent una ruta per les immediacions de la coneguda zona del Forat de Bèrnia en companyia d’altres 3 compatriotes quan al voltant de les 12 del migdia ha començat a trobar-se malament, amb marejos i amb perdua de coneiximent.

PUBLICITATPUBLICITAT

Trasllat en helicòpter

Fins a la zona s’ha desplaçat efectius del Grup de Rescat del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant que han fet servir un helicòpter Alfa 1, donada la dificultat de l’accés en companyia d’un pilot, un copilot, un gruísta, un sanitari i dos rescatadors.

Allà han pogut evacuar-lo alçant-lo fins a l’helicòpter que l’ha dut a fins a una zona on una ambulància l’ha traslladat a l’Hospital Comarcal de la Marina Baixa perquè fora atés del que semblava una dolència cardiaca, atenent també als antecedents que patia l’home segons indica el Diario Información. 

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat per calor a la Serra Gelada | Sense Límits Aventura - […] Rescat al Forat de Bèrnia […]
  2. Rescat per calor al Barranc de l’Infern | Sense Límits Aventura - […] Rescat al Forat de Bèrnia […]
  3. Rescat d’un escalador a Calp | Sense Límits Aventura - […] Rescat al Forat de Bèrnia […]
  4. Rescat a la serra d’Irta | Sense Límits Aventura - […] Rescat al Forat de Bèrnia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »