Rescatador rescatat

L’ultrafondista alacantí Vicente Juan García Beneito, pateix una caiguda mentre entrenava en bicicleta de muntanya

Foto: Facebook Vicente Juan García

Un rescatador professional… rescatat pels seus companys. L’ultra fondista alacantí Vicente Juan García hagué de ser atés recentment en patir una caiguda mentre feia bicicleta de muntanya i lesionar el muscle esquerrà.

Va comptar amb l’ajuda dels bombers de Cocentaina, companys de professió d’un Vicente Juan que sent bomber també li ha tocat participar en accions paregudes, però des de l’altre costat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Caiguda en BTT

Va ser passat 27 de maig quan Vicente Juan García va patir una caiguda mentre feia BTT. Estava recent aterrat de Hawaii on havia aconseguit la victòria al Mauna to Mauna Ultra, 250 km en autosuficiència superant la humitat, l’altitud, les temperatures i els volcans que conformen l’illa de Hawaii.

De Hawaii al cel

PUBLICITAT

Aconseguit l’objectiu al Mauna to Mauna Ultra, i havent sumant una victòria més al seu palmarés després de les aconseguides a proves a Costa Rica, Xile, Egipte, Finlandia, Jordania, Austràlia, Camboya, Xina, Perú, Israel, Suècia, EEUU… Vicente Juan va canviar les sabatilles de córrer pels pedals de la BTT i va patir una caiguda que li va provocar una fractura de clavícula en el muscle esquerre.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Bombers de Cocentaina

Fins al lloc on es trobava s’acostaren integrants dels bombers de Cocentaina, del Grup de Rescat del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant i la Policia Local d’Alcoi, localitat en què resideix que li atengueren de les seues lesions i li ajudaren a que poguera abandonar la zona de la caiguda.

Afortunadament va quedar només en un esglai i una anècdota en vore com un home acostumat a recòrrer món i afrontar els reptes més durs, complicats i dificils, amb temperatures extremes i condicions impossibles, patia un incident al costat de casa.

Ell acostumat a rescatar i ajudar a la resta exercint el seu treball de bomber, li va tocar viure’ho des de l’altre banda.

24 hores amb Vicente Juan García

Va ser operat recentment d’eixe trencament de clavícula i ha començat la recuperació en fisiojreig. En breu esperem notícies i pròxims reptes de Vicente Juan! Ànims en la recuperació!.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »