Una festa d’escalada

La Pobla de Tornesa acull dissabte 10 de juny la segona prova de la Copa Autonòmica d’Escalada en Bloc FEMECV

Un cap de setmana d’escalada… pròxim dissabte 10 de juny arriba a la Pobla de Tornesa, a Castelló, la segona de les proves de la Copa Autonòmica d’Escalada FEMECV, prova que està organitzada pel Club Muntanyismo Meridiano 0 que ha preparat activitats divendres i dissabte per als competidors i per a tots els amants de l’escalada en general amb xarrades, documentals, música en directe i paella gegant.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Escalant… 

La cita principal tindrà lloc dissabte i serà de matí quan tinga lloc la segona de les proves de la Copa d’Escalada en Bloc FEMECV que recentment va viure la seua estrena a Elx.

Esta volta des del Club Meridiano 0 de Castelló han preparat un cap de setmana que anirà molt més enllà del que és estrictament la competició, que com està sent habitual últimament estarà centrada dissabte de matí en les categories juvenils i per als xiquets, i ja de vesprada en les categories absolutes.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Si vols participar en la festa de l’escalada que este cap de setmana 9 y 10 de juny es celebra a La Pobla de Tornesa pots fer la teua inscripció enviant un correu a marbore_@hotmail.com o telèfonant al 669513425.

PUBLICITAT

…i molt més

Més enllà de la competició des del Club Meridiano 0 han preparat un fum d’activitats paral.leles per a competidors i per a acompanyants. Divendres de vesprada es farà una recepció inicial a partir de les 19:00 h per a posteriorment tindre una xarrada sobre la psicologia en l’escalada acompanyada d’un documental molt interessant.

Per a dissabte, el dia de la compe, hi haurà una paella monumental a mig dia, entre les proves matinals i les de vesprada, un tram que estarà amenitzat també per un concurs de lances UnAltreMon i BioUmp.

En acabar la competició hi haurà un berenar per a tots i música de la ma del DJ Waweekens que posarà l’animació fins que entre la ni i farà un ambiente xulo en companyia dels foodtrucks.

PUBLICITAT

CLASSIFICACIO

La prova de la Pobla de Tornesa permetrà anar clarificant les classificacions de cara a la Copa Autonòmica d’Escalada en Bloc que passat 27 de maig va viure la seua primera parada a Elx.

Allà la victòria va estar per a l’holandés Ferdinand Schulte que va vèncer per davant del sorprenent Anier Gozálvez Gozálvez i d’Iker Ortiz. 

En dones la victòria va ser per a l’alacantina Rocío Martínez, per davant de Gómez Deltell i Raquel Lázaro. 

La Copa d’Escalada més internacional


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Una festa d’escalada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »