Catí, autèntic esperit de Trail

Diumenge 11 de juny arriba la 10ª edició de la Cursa per Muntanya-Esperit Skyrunning de Catí, Gran Premi Aigua de l’Avellà

10 anys vivint l’autèntic esperit Skyrunning. I amb moltes ganes de poder viure-ho perquè ja no queden dorsals des de fa uns dies. 

Pròxim diumenge 11 de juny la localitat castellonenca de Catí celebrará la X Cursa per Muntanya Esperit Skyrunning Catí – Gran Premi Aigua de l’Avellà, prova de doble distància 21 km 1100+ i 12 km 500+ que serà la tercera parada de la Lliga de Curses per Muntanya de Castelló Nord.

Catí obri inscripcions


PUBLICITAT

Inscripcions esgotades

Seran més de 400 els corredors els que afrontaran els 21 km 1100+ que presenta un recorregut que es manté invariable als últims 3 anys, amb la pujada inicial al Mas de la Serra, el pas pel punt més alt amb el Tossal de la Nevera amb 1286 metres, i a partir d’ahi una baixada prou pronunciada fins arribar de nou a la meta a Catí.

PUBLICITAT

Calor

L’eixida serà a les 8:00 del matí de diumenge des de la Plaça de Dalt, amb una previsió d’oratge d’uns 16º en el moment de l’eixida i 22-24º a l’hora de l’arrivada, que si bé s’espera algun núvol, els corredors hauran d’hidratar-se bé, sobretot els corredors de meitat taula cap enrere.

En tot cas des de l’organització han preparat 6 avituallaments 3 dels quals són només líquids i 3 líquids-sòlids., situats ens els kms següents: 1 (km 2,3): Líquid, 2 (km 5,5): Líquid+Sòlid, 3 (km 9): Líquid+Sòlid, 4 (km 11): Líquid, 5 (km 14): Líquid+Sòlid, 6 (km 16): Líquid

PUBLICITAT

Gran nivell

Entre els 400 corredors participants hi haurà una bona nòmina de grans corredors que lluitaran per la victòria.

En categoría masculina, totes les vistes per a pujar al podi se dirigeixen a Albert Ferrer, Remigio Queral o Alex Marín… sense oblidar-nos d’Àlvaro Ribera o de Miguel Ángel Duplas.

En xiques, Sonia Mundina, Eva Bellés, Belén Agut, Silvia Miralles o Patry Barreda li ho intentaran ficar difícil a Lola Peñarrocha, guanyadora de l’edició 2016.

PUBLICITAT

Versió curta

A més de la prova llarga, enguany la Catí presenta un nou recorregut de 12km i 500m de D+ preparat per a les categories inferiors i per a la marxa no competitiva, que tindrà el seu punt de pas més elevat en els 1100 metres d’altitud.

La distribució d’avituallaments és la que s’aporta a continuació: 1 (km 2,3): Líquid, 2 (km 5,5): Líquid+Sòlid, 3 (km 7,5): Líquid


Cati 2015

Video de la 8ª edició de la Cursa per Muntanya "Esperit Skyrunning" – Catí 2015.

Publicado por Cursa per muntanya "Esperit Skyrunning" Catí en Miércoles, 16 de septiembre de 2015


MES PREMIS

Més enllà dels premis als guanyadors i els trofeus propis de la cursa, l’empresa de reconegut prestigi internacional Quesos de Catí obsequia amb un lot de formatges al 1r classificat absolut (masculí i femení) i primer classificat local (masculí i femení).

Cal recordar que a més dels premis i podis absoluts, la cursa ofereix un premi extra a la META VOLANT al 1r corredor i corredora que passin pel Collado de la Selleta, punt kilomètric 5,2 … i aconseguiran així un cap de setmana per a 2 persones al Balneari de l’Avellà. Premis patrocinats per Casa de Banys «L’avellà» i per Casa de Turisme Rural «La Glorieta».

LLIGA CASTELLO NORD

Després de les proves de Borriol i Atzeneta, la de Catí serà la 3ª prova puntuable per a la Lliga de Curses per Muntanya CASTELLÓ-NORD, circuit consolidat que cada volta conta amb més participants.

Després de Catí la Lliga Castelló Nord continua i no para tot i l’arribada de la calor. Ja entrat estiu, pròxim 25 de juny farà parada a Benassal, al juliol arribarà la prova a la Serra d’En Garcerán, a l’agost a Vistabella i l’última i definitiva prova tindrà lloc a Vilafranca.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] Catí, autèntic esperit de Trail […]
  2. Catí estrena guanyadors | Sense Límits Aventura - […] Catí, autèntic esperit de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »