Cap de setmana de Trail

Un fum de proves este cap de setmana amb les cites destacades a Aras de los Olmos, Catí, Bellús, Alicante amb atenció també el Campionat d’Espanya d’Ultres als Pics d’Europa i el Mundial de Trail a Itàlia

Qui no corre per muntanya és perquè no vol!! Altre cap de setmana més farcit de carreres per muntanya es presenta en este mes de juny, amb proves destacades, algunes d’elles incloses dins de les lligues més importants com ara el IV Trail Aras de los Olmos a la Liga CxM Serranía, la X CxM Catí Esperit Skyrunning dins de la Lliga Castelló Nord i algunes d’altres ben diferents com ara el Cross Nocturn Aguamarga, dins de la lliga Alicante Cross Series.

Tot això sense oblidar-nos dels corredors valencians que tindrem al Campionat d’Espanya d’Ultra Trail que es disputa dissabte amb la Travesera dels Picos d’Europa o el Mundial de Trail on estarà la corredora de Castelló Laia Cañes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Catí: 10 anys d’esperit skyrunning

La més veterana de les cites del cap de setmana la tenim a Catí, a l’Alt Maestrat on diumenge 11 de juny tindrà lloc la X Cursa per Muntanya Catí Esperit Skyrunning – Gran Premi Aigua de l’Avellà.

La prova integrada dins de la Lliga Castelló Nord, compta amb una doble distància 21 km 1100+12 km 500+ amb eixida diumenge a les 08:00 h des de la Plaça de Dalt i un recorregut ben atractiu amb el pas pel Tossal de la Nevera amb 1286 metres com el punt més alt.

Entre els aspirants, noms destacats com ara Albert Ferrer, Remigio Queral o Alex Marín i Lola Peñarrocha, Sonia Mundina, Eva Bellés, Belén Agut, Silvia Miralles o Patry Barreda.

Catí, autèntic esperit de Trail


PUBLICITAT

Aras, en la fase decisiva

També diumenge 11 de juny arriba el IV Trail Aras de los Olmos, prova que enceta el segon tram de la Liga CxM Serranía.

A Aras es donaran cita vora 300 corredors per afrontar la doble distància de 21 km 1.000+ i 10’4 km 400+ amb la possibilitat de còrrer per una de les zones més atractives de La Serranía i el pas per 4 cims de més de 1000 metres d’altitud com ara La Travina, El Barbero, El Savinar y Las Lomas. 

Les inscripcions estan obertes a la plataforma de www.toprun.es fins les 23:59 h de divendres 9 de juny.

Aras pone emoción en La Liga


PUBLICITAT

Bellús es reinventa 

També diumenge arriba el IV Bellús Trail Mountain, una edició en què Bellús es reinventa en la seua relació amb el Trail.

En primer lloc pel canvi de data, de setembre al mes de juny, i en segón lloc per canvis en alguns dels recorreguts que premetran als corredors disfrutar de 3 opcions de conèixer millor esta localitat en el cor de la Vall d’Albaida i als peus de la Serra Grossa.

Hi haurà per tant tres distàncies: Bellús Trail, 24 km 1158+, Sprint Trail, 12,6 km 463+ i la marxa Marxa Senderista 10km 188+

Bellús amplia horitzons


PUBLICITAT

Un Cross… amb final feliç

Cita destacada del cap de setmana ens arriba este dissabte 10 de juny d’una manera diferent: el IV Cross Nocturn Aguamarga, prova integrada dins del la Liga Alicante Cross Series.

Cita diferent per quant és un Cross al costat de la capital alacantina amb 10 km 650+, per l’hora amb eixida a les 21:00 h i la possibilitat d’arribar a meta ja amb la lluna plena insinuant-se en l’horitzó, i també per la possibilitat final d’acabar la jornada donant-se un bany a la piscina de El Plantío on es colocarà el pòdium i el photocall.

Un Cross refrescante


Altres dos cites:

  • VI Carrera por Montaña Chovar – Sierra Espadán
  • II Trail Clásica del Guardia (Villena) 

CAMPIONAT d’ULTRA TRAIL

Més enllà de les nostres fronteres, el cap de setmana ens deixa també protagonisme valencià per al Campionat d’Espanya d’Ultra Trail FEDME que té lloc a Astúries amb la Travesera Integral de los Picos d’Europa.

74 km  6560+ són les xifres espectaculars d’una de les proves més dures del nostre territori

Sebas Sánchez, Víctor Bernad, Dani Amat, Xari Adrián, Miryam Talens i Eva Bernat són els integrants d’una potent selecció valenciana FEMECV per al Campionat d’Espanya d’Ulltra Trail al Pics d’Europa

La millor selecció, a la carrera més dura


…I MUNDIAL DE TRAIL

L’atenciò mediàtica a nivell internacional estarà al Mundial de Trail que tindrà lloc a la localitat de Badia Patraglia, a la Toscana, on dissabte 10 de juny es disputa el Mundial de Trail de la IAAF.

Entre els integrants d’una potent selecció espanyola estarà la corredora de Castelló Laia Cañes que tractarà de fer un bon paper en els 48’9 km 2990+, tractant de millor la posició 19 que l’any passat va fer als Mundials de Trail a Portugal.

“Em recorda un poc a la MiM” ens deixa recentmentment. I a la MiM va guanyar Laia… L’eixida serà dissabte a les 08:00 h del matí.

Una corredora Mundial


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »