Rècord del món d’Orientació amb accent alacantí

Els integrants del Colivenc d’Onil Esther Gil i Roger Casal  guanyadors d’una provà rècord amb 250 controls

Orientar fins a quedar exhaustes! El Club Colivenc d’Onil ha tornat ha inscriure el seu nom en el més alt de l’orientació espanyola i en este cas també Mundial després que dos dels seus orientadors, Roger Casal i Esther Gil Brotons conseguiren la victòria al Trofeo Internacional Forjadores de la Orientación Catalana, prova en què es va batre el rècord del món de circuits d’orientació amb 250 controls.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Experiència esgotadora

Per poder fer-se amb la victòria, el català afincat a Onil Roger Casal hagué d’emprar un temps total de 5 hores, 15 minuts i 18 segons mentre que l’alacantina Esther Gil Brotons va fer 06:50:02, i els dos acabaren recorrent una distància superior als 40 km 1900+ -47,4 km en el cas de Roger- per a poder aconseguir els 250 punts de controls que estaven fixats.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Forta calor

La prova va tindre lloc a finals del passat mes de maig al Port de Compte al pirineu lleidatà en un dia en què la forta calor va ser un factor afegit de dificultat per sobreposar-se als 250 controls. A partir del control 100 cada participant ja anava orientant-se i corrent totalment en solitari.

PUBLICITAT

Rècord

En acabar la prova organitzada pel Club Esportiu senglarOrientació Sant Cugat hi hagué un ambient festiu conscients del rècord que s’havia establert. L’anterior rècord del món reconegut per la nternational Orienteering Federation estava fixat en 216 a una prova que va tindre lloc a Alemanya al 2006.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »