Rescat per calor

Atesos dos senderistes deshidratats quan pujaven al Puig Campana

Foto: @BomberosDipuALC

Dos senderistes hagueren de ser rescatats en la jornada d’ahir dilluns 12 de juny pels Bombers de la Diputació d’Alacant després que es quedaren sense aigua i amb perill de deshidratació quan estaven fent una ruta al Puig Campana, a la localitat alacantina de Finestrat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Puig campana

Els dos senderistes, dos turistes de nacionalitat romanesa, estaven tractant d’arribar al cim del Puig Campana (1410 metres), una de les nostres muntanyes més emblemàtiques i atractives per la seua figura, la seua alçada i la seua proximitat a la costa. Una ruta exigent, i més encara, amb l’arribada de les altes temperatures que estan acompanyant-nos estos dies amb més de 30 graus en la part central del dia.

PUBLICITATPUBLICITAT

PUBLICITAT

6 hores

Després d’estar 6 hores caminant pel Puig Campana, els dos senderistes, d’aproximadament uns 40 anys, es quedaren sense aigua i en no coneixer la zona i en vore el risc de quedar-se deshidratats donaren l’avís al voltant de les 17:00 h de la vesprada.

En helicòpter

Fins a la zona es desplaça un helicòpter Alfa 1 amb dos rescatadors i 1 sanitari que acabaren localitzant-los a la zona del Coll de Pouet. Una volta hidratats es va procedir a traslladar-los a l’hotel on s’allotjaven en no haver patit més danys, segons informa el Diario Información.

Prevenció davant la calor

Davant l’onada de calor que ens afecta i davant les altes temperatures que ens van a acompanyar bona part de l’estiu, aprofitem per a recomanar-vos algunes indicacions que recentment publicaven a la web camins de la natura per a fer senderisme amb calor

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat per calor a la Serra Gelada | Sense Límits Aventura - […] Rescat per calor […]
  2. Senderisme a l’estiu | Sense Límits Aventura - […] Rescat per calor […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »