La Festa del Trail femení

La III Woman Trail reunirà vora 500 dones pròxim 25 de juny a la Vall d’Uixó 

Les dones tenen ganes de Trail. Ho demostren any rere any, a cada prova de les que tenim a la nostra geografia, i en particular a la cita que ja s’ha convertit en tradició: la Woman Trail que pròxim 25 de juny viurà la seua tercera edició amb inscripcions esgotades a falta d’algunes setmanes perquè es celebre la prova. 500 dones i xicones preparades per a viure a la Vall d’Uixó l’autèntica festa del Trail femení.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

De 100 en 100

El primer any van ser 300. El segon vora 400 i en esta tercera edició s’han desbordat totes les previssions fins arribar a les 500 dones inscrites.

«En principi eren 400 però hagueren d’ampliar a 500 perquè hi havia molt demanada. I ara hem tancat ja per seguretat. Sentim que es queden gent fora però per seguretat no podem obrir més places» indica Héctor Cumba de BCS Trail d’Uixó, club que organitza la prova.

PUBLICITAT

Festa del Trail femení

La Woman Trail s’ha convertit en el referent del Trail femení amb participants arribades des de tots els punta de la geografía valenciana.

«L’any passat vingueren de 48 localitats diferents. La més al nord Tirig, i la més al sud Gandia» indica Héctor. «A més d’alguna participant de Madrid, Eivissa o Saragossa».

PUBLICITAT

Estrena de Trail

Algunes volen ximplement passar un bon dia i disfrutar dels 10 km 400+ del recorregut i de totes activitats paral.leles que han preparat des del BCS Trail d’Uixó i l’ambientació de la prova, amb els xiquets de l’escola BCS Trail School en alguns dels 5 avituallaments al llarg dels 10 kilòmetres.

Per a d’altres serà la seua estrena en açò de córrer per muntanya«Un 70% de les dones que vindrà no és asidua a les proves de Trail i a partir d’ahi podem enganxar-les. De fet, l’any passat després de la prova unes 20 xicones s’apuntaren al nostre club» reconeix Héctor Cumba.

Algunes d’elles han anat evolucionat en açò del Trail i fins i tot acaben fent reptes més grans. És el cas de Paula, que estrenant-se a la Woman Trail va acabar corrent passat mes de maig la exigent Volta al Terme de Fondeguilla

PUBLICITAT

El recorregut…

Per a les 500 participants hi haurà un mateix recorregut: 10 km 400+ que per a enguany presenta algunes novetats.

«Hem obert una senda nova, que dóna a una zona de més ombra en la baixada del barranco de Garrut» explica Héctor. «Dels 10 km el 90% és de senda amb zona de molta pinada».

…i la meta

L’eixida serà com sempre des del Paratge de les Coves de San Josep a les 08:00 h del matí de dissabte 25 de juny i la meta estarà ubicada al mateix punt.

Allà arribaran les 500 dones que acabaran reflectint en el seu rostre la satisfacció del repte superat. «La felicitat que desprenen els seus rostres quan arriben a meta és increïble» indica Héctor. «Per a moltes és la seua primera prova i l’emoció en què arriben és equiparable com si hagueren guanyat una prova o més».

PROVA SOLIDARIA

La III Woman Trail manté la filosofia solidària que l’ha acompanyat en les passades edicions. En esta tercera edició és farà un donatiu a l’Associacio Provincial de l’Alzheimer (AFA). A les dos primeres ediciones va ser amb motiu de la lluita contra el càncer.

ACTIVITATS

La Woman Trail és molt més que una prova de Trail. Serà tot un matí d’activitats i esport en femení amb classes de Yoga, de Zumba, classes d’abdominals i també de compressius... i amb la inscripció totes les participants tenen també l’entrada debades per a la piscina municipal de la Vall!!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] La Woman Trail més popular […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »