Pòdiums valencians als campionats nacionals d’escalada

Subcampionat d’Espanya d’Escalada de Dificultat per a Jonatan Flor a Saragossa

Urko Carmona i Ismael Sánchez revaliden el títol nacional de paraescalada

Foto: http://canalfedme.es

Els escaladors alacantins Jonatan Flor i Urko Carmona continuen sumant reconeiximents. Passat cap de setmana aconseguiren de nou pujar al pòdium als Campionats d’Espanya d’Escalada de Dificultat i de Paraescalada que van tindre lloc a Saragossa.

En el cas de Flor sent subcampió, en el cas de Carmona, sent de nou campió d’Espanya. A més, cal afegir el títol que va aconseguir el valencià Ismael Sánchez en la modalitat de braç amputat. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Flor vs Cano

El recinte del Dock 39 de puerto Venecia de Saragossa va acollir passat cap de setmana els Campionats d’Espanya d’Escalada de Dificultat que en la jornada de dissabte i diumenge reuniren bona part dels millors escaladors i escaladores de la península.

Entre d’ells va destacar l’actuació del jove escalador d’Elda Jonatan Flor que va sumar altre registre al seu palmarés acabant segon a la competició absoluta, sent només superat per l’escalador extremen Javier Cano en el que va ser una competició molt igualada. La tercera plaça va ser per al madrileño Sergio Pastor en una jornada marcada per la forta calor.

PUBLICITAT

Ortiz, eliminat

El també escalador alacantí Iker Ortiz va quedar eliminat a les rondes prèvies en unes proves classificatòries molt dures on només 17 participants classificaren per a les finals en una jornada marcada, a més, per la forta calor.

PUBLICITAT

Carmona vs Germán

Quant als campionats en la modalitat de paraescalada l’alacantí Urko Carmona va tornar a pujar al més alt del pòdium. I ja en van… Esta volta Carmona, participant en la modalitat de cama amputada, va trobar però més ressistència de l’habitual en un gran rendiment del madrileny Iván Germán que finalment va acabar en segona plaça.

PUBLICITAT

Ismael Sánchez, també pòdium

A la presència habitual d’Urko Carmona hem de resellar també el bon rendiment de l’escalador valencià Ismael Sánchez Mc Elroy que va ser l’únic participan i per tant guanyador en la modalitat de braç amputat.

Això si, després d’haver demostrat que amb tan solo un bar hábil va ser capaz d’escalar gran part del muro, superan el postre i pasos molt complicats i despertar l’admiració dels assistents al reciente, segons conta la crònica de la FEDME.


Publicado por Climbat Centers en Domingo, 11 de junio de 2017


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »