Benassal, un Trail amb molta vida

Diumenge 25 de juny arriba la XIII Cursa de Muntanya de Benassal Font de Vida

A la vegada es farà la V Marxa no competitiva

Pròxim diumenge 25 de juny es celebrarà a Benassal la XIII de la Cursa de Muntanya Benassal Font de Vida, amb un recorregut de 21 km i 900 m+. La cursa de Benassal serà la quarta prova del calendari de la Lliga de Curses per Muntanya de Castelló Nord.

Des de fa 5 anys, també es realitza la Marxa No Competitiva, amb una distància de 15 km i 500 m+, ideal per aquells que vulguen iniciar-se o simplement gaudir del meravellós entorn natural del poble de Benassal i de la Font d’en Segures.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Font de vida, Font d’En Segures 

De Font en Font ara que arriba la calor. Pròxim diumenge 25 de juny arriba una nova edició de la Cursa de Muntanya de Benassal, que reunirá a un bon nombre dels amants del Trail i de la muntanya de les nostres terres.

Per cinquena vegada la prova comptarà amb la doble distància: carrera 21 km 900+ i marxa no competitiva 15 km 500+, a més que comptarà també amb categories per a corredors cadets i juvenils, que correran el recorregut de 15 km i tindran els seus propis trofeus.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la XIII Cursa de Muntanya de Benassal Font de Vida i la V Marxa No Competitiva de pròxim 25 de juny es poden formalitzar a través de la plana web de la prova www.cmbenassal.com. No ho deixeu passar que les places són limitades!!

Recorregut amb novetats

El recorregut de la XIII Cursa de Muntanya de Benassal presenta algunes novetats en este 2017. L’eixida serà com sempre des de la plaça de Don Balasc d’Alagó ( 835 m d’altitud) en direcció a l’ermita de Sant Roc (950m).

Però com a novetat d’enguany, la cursa passa per la pròpia ermita, on els participants gaudiran d’unes vistes espectaculars del poble.

Abans de coronar el cim del Moncàtil presidit per l’ermita de Sant Cristòfol (1109m), el recorregut transcorre per multitud de masos com el Mas de Felip, Mas dels Oms, Mas d’Hilario, La Torreta, El Mançanar i la Torre Monfort.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Contra la calor…

En el descens s’entra a la Font d’en Segures, passant per la mítica font “dels xorros” i s’acaba amb una divertida baixada tècnica de més d’1,5 km de longitud. A les 11:30 es procedirà a l’entrega de premis i la Cursa finalitza oficialment a les 12:30 h

Com a totes les curses, hi hauran avituallaments líquids i sòlids distribuïts al llarg del recorregut, situats als km 4, 8, 13 (comuns als dos recorreguts) i al km 15 per a la Cursa. A més, es situaran altres avituallaments líquids en llocs estratègics per ajudar a passar millor la calor, que a finals de juny ja es deixa notar.

PUBLICITAT

ON DORMIR

A Benassal no hi ha problema per dormir. L’oferta hotelera a Benassal és molt diversa; els participants i les seues famílies poden allotjar-se a l’Hotel i apartaments Roig, Hotel la Piqueta, Mas de turisme rural La Pinella, Hotel Novella i Hotel la Castellana entre d’altres. Podeu consultar l’oferta d’altres establiments al cartell de l’esdeveniment.

HORARIS

Durant la vesprada del dissabte, els més menuts poden participar a la cursa infantil, que tindrà lloc a les 20:00 h al centre del poble, sent les inscripcions a les 19:15. De 19:30 a 21:00 es podran recollir els dorsals per a la cursa i la marxa del dia següent.

El diumenge la jornada arranca a les 6:30 amb la recollida de dorsals a la plaça de Don Balasc d’Alagó. A les 7:30 serà la sortida de la Cursa, a les 7:50 la sortida dels cadets i juvenils i per acabar eixiran els participants a la Marxa No Competitiva a les 8:00.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Serra d’En Garcerán obri inscripcions | Sense Límits Aventura - […] Després de la cursa de Benassal d’este diumenge 25 de juny, la Serra d’en Galceran es prepara per a…
  2. Serra d’En Galceran obri inscripcions | Sense Límits Aventura - […] Després de la cursa de Benassal d’este diumenge 25 de juny, la Serra d’en Galceran es prepara per a…
  3. La Lliga continua a Benassal | Sense Límits Aventura - […] Benassal, un Trail amb molta vida […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »