Cap de setmana de Trail

Una clàssica, una nocturna, una de vesprada i una debutant: San Joan de Moro, Chiva, Millares i Chulilla cites destacades del cap de setmana

Una classica com és la XVIII Petjada a San Joan de Moro, una vespertina amb el VI Trail de Chulilla, altra nocturna com és la IV Marató Amanece por Chiva i una debutant com és el I Trail de Millares. El cap de setmana de Trail ens deixa proves diferents perquè pugau triar la vostra distància, el vostre horari i el vostre recorregut… en un cap de setmana marcat per la forta calor i on estem pendents de les alertes meteorològiques.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Majoria d’edat a San Joan

La classica del cap de setmana és la Petjada a San Joan de Moro, que en este 2017 arriba a la majoria d’edat amb la seua edició número 18.

Més de 700 participants prendran l’eixida a les 07:30 h del matí de dissabte 17 de juny per afrontar el doble recorregut de 19,5 km 900+ i de 9,5 km 250 + per a la mitja petjada.

comença esta prova que organitza el Club Running Moro i està integrada dins del Circuit Provincial de la Diputació de Castelló. L’eixida serà des del Pavelló Multifuncional de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró.

PUBLICITAT

De vesprada a Chulilla

 

Fugint de la calor que ens està invaint estos dies a Chulilla arriba el moment de córrer per la vesprada, amb el VI Trail de Chulilla que organitza Coratge Missions i l’Ajuntament de Chulilla

La prova presenta un recorregut de 16,8 km 720+ amb el punt de pas més destacat per l’embassament de Loriguilla, amb un recorregut molt atractiu a esta localitat de Los Serranos tan vinculada amb la natura i els esports d’aventura.

L’eixida serà a partir de les 19:00 h des de la zona del Poliesportiu i la meta en la Plaça de la Baronía, a l’ajuntament.

con salida en la zona delPolideportivo ymetaenlaPlazadelaBaronía(Ayuntamiento)

PUBLICITAT

Amanece X Chiva

Per als més exigente arriba la IV Marató Nocturna Amanece X Chiva, prova que any rere any continua consolidant-se.

La nit de dissabte a diumenge tornarà a reunir a vora 250 valents dispossats a afrontar la doble distancia de 50 km 2600 + i 28 km 1600+, per algunes de les zones més salvatges i agrestes de la provincia de València.

L’eixida serà a les 22:00 de dissabte per a la de 50 km i a les 23:00 h per a la de 28 km. El premi doble, arribar a meta, i fer-ho, a més, amb la possibilitat de vore l’espectacule natural de l’eixida del sol.

PUBLICITAT

I Trail de Millares

El cap de setmana de Trail es completa diumenge 18 de juny amb una prova que debuta al calendari: el I Trail de Millares.

Doble distancia 20 km per als corredors i 12 km per a senderistes, amb ganes de disfrutar d’una nova cita i de desafiar a la calor i coneixer alguns dels paratges més emblemàtics d’esta localitat de la comarca de Requena Utiel, enclavada entre el macís del Caroig i amb la influència del riu Júcar.

La prova està organitzada per l’Ajuntament de Millares i Trifitness 31.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »