Rescat per calor a la Serra Gelada

Atesos 4 senderistes després de fer una ruta de 6 hores en plena ona de calor

4 senderistes hagueren de ser rescatats este dijous 15 de juny quan estaven fent una ruta de senderisme a la Serra Gelada, en el terme municipal de Benidorm i l’Alfàs del Pi.

Els excursionistes hagueren de ser atesos per efectius del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant després que un d’els integrants del grup perdera el coneiximent quan duen sis hores de ruta en plena ona de calor.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Per la Serra Gelada

Esta volta la Serra no feia honor al seu nom, i la Serra Gelada era un forn, com tota la Comunitat Valenciana, amb temperatures per damunt dels 30 graus, i en una zona amb poca ombra.

Al Parc Natural de la Serra Gelada, estava fent una ruta de senderisme un grup de 4 persones que va necessitar l’atenció dels bombers d’Alacant quan poc després del migdia, i després de sis hores de caminata, quan un dels seus integrants, un home de 62 anys natural de Madrid ha començat a trobar-se malament fins que finalment ha perdut el coneiximent.

PUBLICITATPUBLICITAT

Helicòpter

Fins a la zona on es trobaven s’ha desplaçat un helicòpter Alfa 1 del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant amb altres dos vehicles i alguns agents de la Policia Nacional.

Una vegada localitzats els senderistes han procedit a hidratar a l’home que havia perdut el coneiximent i una vegada l’ha recuperat l’han traslladat en helicòpter al parc comarcal de la Marina Baixa on una ambulància l’ha conduit a un Hospital, segons informació que arreplega el Diario Información.

PUBLICITAT

Calor

Este és el segon rescat per calor que es dóna als últims dies a les nostres terres després que passat dilluns dos senderistes foren també atesos amb símptomes de deshidratació quan tractaven de fer cim al Puig Campana.

Rescat per calor

Prevenció davant la calor

Davant l’onada de calor que ens afecta i davant les altes temperatures que ens van a acompanyar bona part de l’estiu, aprofitem per a recomanar-vos algunes indicacions que recentment publicaven a la web camins de la natura per a fer senderisme amb calor

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Senderisme a l’estiu | Sense Límits Aventura - […] Rescat per calor a la Serra Gelada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »