Rescat per calor al Barranc de l’Infern

Una senderista és atesa pels Bombers d’Alacant en patir un colp de calor

Foto: Barranc de l’Infern – Link Alicante

Una senderista de 50 anys ha estat atesa en la vesprada d’este divendres 16 de juny per efectius dels Bombers de la Diputació d’Alcant en patir un colp de calor quan estava fent una ruta al Barranc de l’Infer, a la Vall de Laguar, a la comarca de la Marina (Alacant).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Colp de calor

La dona estava fent la coneguda ruta dels 6000 escalons, una ruta de senderisme que ja de per si és una de les més dures i exigents que tenim al nostre territori i a tota Espanya, -alguns la coneixen com la Catedral del senderisme- més exigent encara si tenim en compter les temperatures superiors als 35 graus que durant estos dies estan afectant a tota la península.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En helicòpter

En un moment donat de la ruta la dona ha començat a trobar-se malament i ha començat a arruixar, fet que ha provocat que el seu company avisara als servicis d’emergències, segons conta el diari Levante-EMV.

Fins a la zona s’han desplaçat efectius del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant que amb ajuda d’un helicòpter Alfa 1 han evacuat a la dona fins a la pista del poliesportiu de Fleix des d’on una ambulància l’ha traslladat a un centre hospitalari.

PUBLICITAT

Ona de calor

Amb el rescat d’este divendres al Barranc de l’Infern són ja tres les actuacions que els Bombers de la Diputació d’Alacant han hagut de fer per poder atendre senderistes que s’han vist afectats per l’onada de calor que ens acompanya als últims dies.

Passat dilluns hagueren d’atendre dos senderistes que feien una ruta al Puig Campana, dijous 4 senderistes a la Serra Gelada i divendres esta dona al Barranc de l’Infern.

Rescat per calor a la Serra Gelada


Prevenció davant la calor

Davant l’onada de calor que ens afecta i davant les altes temperatures que ens van a acompanyar bona part de l’estiu, aprofitem per a recomanar-vos algunes indicacions que recentment publicaven a la web camins de la natura per a fer senderisme amb calor

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat nocturn a l’Alfàs | Sense Límits Aventura - […] Rescat per calor al Barranc de l’Infern […]
  2. Senderisme a l’estiu | Sense Límits Aventura - […] A les últimes setmanes hem tingut alguns rescats de muntanya produits per la calor, per la falta de previsió…
  3. Rescat d’un escalador a Calp | Sense Límits Aventura - […] Rescat per calor al Barranc de l’Infern […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »