Serra d’En Galceran obri inscripcions

Pròxim 23 de juliol arriba la XIX Volta a Peu a la Serra d’en Galceran, cinquena prova de la Lliga Castelló Nord

Que no pare el Trail tampoc en estiu. Ni al juliol tot i que faça calor i arriben les vacances. Per al pròxim 23 de juliol arriba una cita ja tradicional: la XIX Volta a Peu a la Serra d’En Galceran, amb el seu doble recorregut per a corredors i caminants, prova integrada dins de la Lliga Castelló Nord. Des de dilluns 19 de juny estan obertes les inscripcions.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Obertes les inscripcions

Després de la cursa de Benassal d’este diumenge 25 de juny, la Serra d’en Galceran es prepara per a la seua XIX edició de la Volta a peu a la Serra d’en Galceran, Gran premi Valfortec.

Cursa que tindrà lloc el proper 23 de juliol, com a novetat en diumenge, organitzada pels Amics de la Muntanya i patrocinada per l’Ajuntament de la Serra d’en Galceran.

PUBLICITAT

Per a corredors…

La cursa, 21 km i 1100+, mantindrà el recorregut modificat fa dos anys apostant per acostar els corredors als punts més emblemàtics del terme amb la recuperació de senderes perdudes.

La cursa consta d’una primera part més corredora, pujant fins al tossal de la Vila (950msnm), centre geogràfic de la província amb espectaculars vistes panoràmiques tant de l’interior com de la costa i una segona part més tècnica i boscosa passant per barrancs i cingles que faran les delícies dels més intrèpids i dels amants de la naturalesa.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la XIX Volta a Peu a la Serra d’En Galceran es poden formalitzar a la plataforma de www.tdpevents.es des del 19 de juny fins el 18 de juliol i estaran limitades a 400 participants, així que animeu-vos, no espereu fins l’últim moment per apuntar-se!

…i caminants

A més a més, des de la darrera edició, es realitzarà una marxa no competitiva de 15 km i 550+, que compartirà recorregut amb la cursa competitiva de les categories Cadet i juvenil.

PUBLICITAT

Eixida

Totes dues proves començaran a les 8:00 h a la plaça Castelló de la localitat de la Serra d’En Galcerán.

Així que ja sabeu, si voleu gaudir de la natura i un bon dia d’esport a la muntanya en un entorn proper a la capital, no dubteu en passar per la Serra d’en Galceran el 23 de juliol.

PARTICIPANTS

Els darrers anys han participat en la cursa gran part dels esportistes de major nivell en l’àmbit provincial, curiosament, en els darrers 4 anys cap corredor o corredora ha aconseguit vèncer en més d’una ocasió la prova.

Entre els hòmens han guanyat Mario Bonavista, Jonathan Roglà, Albert Ferrer o Cristóbal Adell, mentre que entre les dones, les més valentes han sigut Sílvia Sos, Raquel Martínez, Mª Eugenia Inturias i Criss Kun.

RECORDS

Pel que fa als rècords de la prova i, tenint en compte la major exigència del recorregut dels darrers dos anys, aquests són possessió de Cristóbal Adell (1h 42’) i Criss Kun (2h 16’) ambdós de l’edició passada, caracteritzada per l’ambient fresc i ventós en la primera meitat de la cursa

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Serra d’En Galcerán posa la quinta | Sense Límits Aventura - […] Serra d’En Galceran obri inscripcions […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »