De pòdium en pòdium en Europa

Els triatletes valencians Javi Lluch i Héctor Català subcampions d’Europa de Triatló a Kitzbühel

Perquè és complicat arribar, però més complicat és mantindre’s i donar un bon nivell any rere any. Per això sap a glòria la medalla de plata que passat cap de setmana han aconseguit dos dels nostres triatletes més internacionals: Javi Lluch i Héctor Català, que s’han proclamat subcampions d’Europa de Triatló junior i de paratriatló respectivament al Campionat d’Europa de Triatló que ha tingut lloc a Kitzbuhel, a Austria.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lluch, segon a 1 segon

Després del títol de l’any passat a Lisboa moltes mirades estaven posades en ell i va poder respondre a les expectatives. Javi Lluch (Cidade de Lugo Fluvial) va tornar a pujar al pòdium al Campionat d’Europa en categoria junior, però esta vegada al segon escaló.

“Aún no me creo lo que he hecho”


PUBLICITAT

Sprint final

Tal i com va ocòrrer l’any passat a Lisboa tot es va definir en l’esprint final després d’una serie molt igualada. I en eixe sprint esta volta la victòria va ser per al portugués Vasco Vilaca que va marca un temps de 00:53:39, pels 00:53:40 de Javi Lluch amb l’hongarés Csongor Lehmann tercer amb el mateix temps.

Siga com siga molta satisfacció en el triatleta valencià que no baixa del pòdium. «Subcampió d’Europa. Incapaç de descriure com d’emocionat em trobe» indicava al seu instagram el jove triatleta valencià.

PUBLICITAT

Català, subcampió de paratriatló

També va repetir pòdium el paratriatleta de Serra Héctor Català en la modalitat de PTVI. Català, com Lluch, defensava el títol aconseguit l’any passat i va poder mantindre el nivell i pujar novament al pòdium continental.

«Estem molt contents anb el resultat, ja que és complicat aplegar, però mantindre’s any rere any al podium és encara mes dificil» ens comenta. «Sabiem que aquest any el nivell era més alt que l’any passat»

PUBLICITAT

Remuntada en la pluja

El paratrialeta de Serra va competir en la modalitat de PTVI, amb visibilitat reduida, i ho va fer de la mà del seu guia Luis Javier Castellano, amb qui ja ha aconseguit altres grans èxits.

Europa als seus peus (II)

«Durant tota la prova la plutja va ser constant, dificultant sobre tot la conducció del tándem. Aci cal destacar la gran habilitat del meu pilot, Luis Javier Castellano» explica Hèctor. «Vam fer una bona natació, però conscients que davant teniem a 4 triatletes amb ceguera total que ixen 3min antes i el britanic, un grandíssim nadador».

«Vam fer un gran parcial de bici, conseguint remontar fins a la 4 plaça. Eixirem a correr a per totes, sabent que podiem aconseguir el podium. Al final de la primera volta es colocarem 2° i tot i que vam retallar temps als primers, es quedarem a un minut d»agafar-los» ens explica. «A seguir treballant, sabent que aquest es el camí»

PREMIS SLA

Tant Javi Lluch com Héctor Català han estat reconegut als últims anys als Premis Sense Límits Aventura en la categoria de triatleta més destacat. Lluch ho va ser a la primera edició de 2015 i Héctor Català a l’edició que premiava els reconeiximents de 2016.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dos valencians al Mundial | Sense Límits Aventura - […] De pòdium en pòdium en Europa […]
  2. Romaric Forques es consagra a Europa | Sense Límits Aventura - […] De pòdium en pòdium en Europa […]
  3. Lluch, bronce nacional | Sense Límits Aventura - […] De pòdium en pòdium en Europa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »