Pòdiums en família

Els germans Martínez Torres copen el pòdium del Half Triatló d’Almassora i els germans Moll el Campionat provincial de BTT d’Alacant

Res millor que fer esport, disfrutar… i fer-ho en família. Això és el que els passa als germans Martínez Torres i als germans Moll, uns en el món del triatló, altres en el món de la BTT.

I a més fent-ho molt bé, aconseguint pòdiums destacats com els que este cap de setmana sumaren els Martínez Torres de l’Eliana al Half Triatló d’Almassora i els germans Moll de La Sagra a l’Open BTT d’Agost, campionat provincial de BTT XC d’Alacant.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Martinez Torres

Pòdium dels Martínez Torres al Triatló Half d’Almassora. Dos germans copant les primeres places en una triatló de mijta distància amb 1900 metres de natació, 90 km de bici i 21 km de carrera a peu.

Quique en primera plaça, una victòria motivadora després d’una temporada irregular. I més després d’haver fet una gran remontada en la carrera a peu final i retallant els 4 minuts d’avantantge que li duia Albert Saludes i retallant els 7 minuts d’avantatge que tenia el seu germà Santi que havia fet un gran segment de bicicleta per a colocar-se primer.

Finalment Santi acabava tercer a poc menys de 3 minuts del seu germà que en la carrera a peu li va passar com un avió. No sempre ha sigut així. L’any passat sense anar més lluny va ser el menor, Santi qui va vèncer l’Autonòmic de Triatló MD… per davant de Quique.

Família Triatló


PUBLICITAT

2xTRI

Durant un temps es picaven i s’amagaven fins i tot els entrenaments que anaven fent. La competència sana entre germans. El major Quique que dominava al menor Santi en una modalitat ja de per si tan competitiva com és el Triatló.

Els germans Martínez Torres són un dels habituals dels triatlons de la Comunitat Valenciana, i de més enllà de les nostres fronteres on s’han atrevit també amb la més gran de totes: l’IM de Hawaii. Allà han estat en diverses ocassions… i allà va ser on el xicotet va acabar fent millor registre que el major…

Ara comparteixen club Sportphisiology i comparteixen projecte amb el 2XTRI. Perquè junt són més forts.

PUBLICITAT

Moll and Moll

La BTT circula per la sang dels germans Moll: Ade i Saoro, els dos germans de La Sagra, grans dominadors de la BTT en la província d’Alacant. Passat cap de setmana ho demostraren de nou acabant primer i segon a l’Open BTT d’Agost, campionat provincial de BTT.

Ade, el major, va ser el més ràpid en les 5 voltes que hagueren de donar a un recorregut de 8 km 200+ vèncer amb un temps de 01:31:18, per davant de Saoro, el menor, que va ser segon amb un temps de 01:34:09.

PUBLICITAT

Comparteixen equip amb el Xabia’s Bike Visauto, abans Portal de la Marina Xabia’s Bike. Han compartit moltes proves i pòdiums en els últims anys a moltes proves de la Comunitat Valenciana, dins i fora de l’Open BTT de la FCCV.

I comparteixen també somnis, amb la voluntat de poder competir a bon nivell en proves a nivell nacional i internacional. Si les caigudes i les lesions els ho permeten…

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Pòdiums en família […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »