Rescat nocturn a l’Alfàs

Un senderista és atés pels Bombers d’Alacant la madrugada de diumenge a dilluns a la Cala de la Barca

Un rescat nocturn va tindre lloc la passada matinda de diumenge 18 a dilluns 19 de juny a la platga de l’Albir a la localitat alacantina de l’Alfàs del Pi. Allà els Bombers de la Diputació d’Alacant hagueren d’atendre a un senderista que s’havia extraviat i havia patit una caiguda fent una ruta pel faro.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A les 3 de la matinada

El rescat va tindre lloc a les 3 de la matinada de dilluns 19 de juny després que un senderista alemà de 33 anys donarà avís que es trobava perdut i després d’haver patit una caiguda a un punt determinat de la Cala de la Barca, en les proximitats del far de l’Alfàs del Pi.

PUBLICITAT

Rescat en helicòpter

Fins a la zona s’han desplaçat efectius dels Bombers de Benidorm en con companyia d’un helicòpter de salvament marítim que poc després de les 6 de la matinada pogueren localitzar i evacuar el senderista alemà que presentava múltiples fractures després d’haver patit una caiguda.

PUBLICITAT

Una vegada ha estat rescatat en helicòpter, el senderista ha estat traslladat a l’aeroport d’Alicante-Elx, des d’on una ambulància l’ha conduit fins a l’Hospital General d’Alacant perquè fora atés de les múltiples fractures que presentava.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Rescat nocturn a l’Alfàs […]
  2. Rescat d’un escalador a Calp | Sense Límits Aventura - […] Rescat nocturn a l’Alfàs […]
  3. Rescat d’una senderista a Bicorp | Sense Límits Aventura - […] Rescat nocturn a l’Alfàs […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »