Cuadriatló i Triatló Cross en valencià

El valencià Alex Ortiz (CDM Avant Moncada), revalida el títol al campionat d’Espanya de Cuadriatló a Palència

Protagonisme valencià al Campionat d’Espanya de Triatló Cross i Duatló Cross

No hi ha disciplina per complexa que extranya que siga on no hi haja un valencià demostrant el seu valor. En este cas dos, i germans. Alex i Nerea Ortiz (CDM Avant Moncada) que han aconseguit bons resultats al Campionat d’Espanya de Cuadritló disputat passat cap de setmana a Aguilar del Campoo, a Palència en el cas d’Alex i als Campionat d’Espanya de Triatló i Duatló Cross en el cas de Nerea.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Alex revalida títol

Especialment destacada l’actuació d’Alex Ortiz (CDM Avant Moncada) que va aconseguir el títol de Campió d’Espanya de Cuadriatló junior, revalidant el títol aconseguit l’any passat a Extremadura.

El Cuadriatló també parla valencià


PUBLICITAT

En temps de podium elit

Alex va ser el primer en recòrrer els 4 segments que integren esta modalitat amb 500 metres de natació, 2 km de piragüisme, 13 de km de bicicleta i 3 km finals de carrera a peu, després de mantindre una lluita continuada amb Carlos González Rivas.

Al triatleta valencià li va tocar remontar després d’un segment de natació en què va eixir per darrere de Carlos González apurant en un esprint final en meta on només 1 segon de diferència els va separar: 01:08:28 d’Alex, per 01:08:29 de Carlos.

Cal resenyar que el temps d’Alex va ser exactament el mateix que va aconseguir el tercer classificat en categoria elit, Alvaro Sabater Ramírez.


PUBLICITAT

Triatló Cross

Per la seua banda, hi hagué també bons resultats en el Campionat d’Espanya de Triatló Cross i de Duatló Cross que es disputava també a Aguilar del Campo.

En categoria cadet Nerea Ortiz va aconseguir un doble top 10 en categoria cadete, en el triatló cross superant un recorregut amb 0,5 km de natació 12,7 km de bicic i 3 km corrent, fent un temps de 01:05:13.

PUBLICITAT

Més valencians

A eixa mateixa prova cal destacar també la bona actuació d’altres joves valencianes com ara Laura Benlloch (Tripuçol) que va acabar la que fa 9 o Cristina Llinares (CA Safor Delikia) que va acabar la que fa 16, així com Paula Campos (Tridimonis) la que fa 22, Alba Martín (CEA Bétera) la que fa 24.

També en categoria cadet masculí Arnau Rosaleny (Tripuçol) va fer el que fa 6, amb Carlos Vizcaino i Joaquin Cerdán (CD Triaspe) en la posició 15 i 16 respectivament.

En categoria junior masculí cal destacar la posició 5 de Pablo Jiménez (Tripuçol), amb José Miguel Giménez (CDM Avant Moncada) el que fa 15, Adrián Sáez (Tripuçol) el 21, Alex Torres (Vialterra Algemesí) el que fa 24 i Daniel Sales (CT Evasión Castellón) el que fa 25.

PREMI SENSE LIMITS AVENTURA

Alex Ortiz continua en la seua bona progressió, i resultats com el d’este cap de setmana a Aguilar de Campoo confirmen el que ja apuntarem a la passada Gala dels II Premis Sense Límits Aventura: Es una de les promeses de futur dels nostres esports d’aventura.

A la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura Alex Ortiz va rebre precíssament el premi a Esportista d’Aventura de més futur de 2016, de mans del president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana Valeriano Moreno.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Cuadriatló i Triatló Cross en valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »