Zumaia prova l’armada valenciana

Una potent selecció valenciana afronta este cap de setmana el Campionat d’Espanya de Carrera per Muntanya

Cañes, Bernat, Sánchez Cebrián, Callau… alguns dels noms destacats dels 26 integrants de la convocatòria

No serà per falta de noms. Ni de cames. Ni de ganes. Diumenge 25 de juny arriba la IX Zumaia Flysch trail, prova que acull el Campionat d’Espanya de Carrera per Muntanya Individual i per Seleccions Autonòmiques. I allà hi haurà com sempre una ampla representació de corredors valencians disposats a presentar batalla.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una selecció ampla

Seran en total 26 els corredors i corredores que des de la selecció valenciana representaran a la FEMECV a Zumaia en la convocatòria que ha fet el seleccionador Angel Font. Corredors i corredores plenament de garanties per a poder aconseguir bons resultats tan a nivell indidual com a nivell de seleccions tant en categoria absoluta com a categoria junior i cadet, amb distàncies de 42 km, 21 km i 14 km respectivament.

No serà però, senzill, ja que a Zumaia, a esta localitat costanera de la provincia de Guipuzcua, es donaran cita tots els grans corredors nacionals, amb Luis Alberto Hernando i Maite Maiora entre d’altres, i per seleccions estaran totes excepte la de Melilla i Euskadi.

PUBLICITAT

Sánchez Cebrián lidera en homes

En categoria masculina absoluta destaca la presència de Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) que torna a una convocatòria FEMECV després d’haver estat absent a la lista dels Campionats d’Espanya d’ultra a la Travessera.

El señor del Trail torna amb ganes, a més, després d’haver-se recuperat d’unes dolències que li impediren rendir en les últimes cites, i preparat per afrontar una distància que esta temporada se li pot quedar curta, però que anys enrere ha demostrat que li pot anar bé.

El señor del Trail


PUBLICITAT

Callau la gran novetat

Altre dels noms propis en la selecció masculina és el de Cristian Callau (Mur i Castell-Tuga), el corredor de la Vall d’Uixó que s’estrena en una convocatòria. Ho fa, a més, després d’haver estat aconseguint grans resultats les últimes temporades, com la quarta plaça a la MiM en este 2017 o la recent victòria a la Volta al Terme de Fondeguilla.

10 anys perseguint un somni

La llista la completen corredors com ara Mario Bonavista i John Roglà del Mur i Castell-Tuga, Miguel Angel Soriano i Francisco Vicente Macia del Marathon Crevillent, Julio Martínez Tecles (Like Sport Lurbel), i altres dos noms com ara Guillermo Albert (Amics Volta al Terme) i un Bernat Mateu (CIM penyagolosa Xodos), que ja va estar amb la selecció al Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical a Arredondo.

PUBLICITAT

Cañes i Bernat lideren en dones

En categoria femenina la selecció valenciana presenta també molt bones credenciales en especial de la mà de dos corredores com Laia Cañes (CM Vistabella) i Eva Bernat (Like Sport Lurbel) que estan completan una gran temporada.

Les dos estan competint al màxim nivell en distància similar a la de Zumaia com va demostrar Cañes recentment acabant en serena posició al Mundial de Trail a Itàlia, o com va demostrar Bernat guanyant la Marató de la Transvulcania

Demostrat: Una corredora Mundial

Bernat es doctora a la Transvulcania


I també…

La selecció femenina es complementa amb la presència d’altres grans corredores com Ana Tauste i Aida Pérez de Like Sport Lurbel, Lola Peñarrocha (CM Vistabella) que ha entrat a última hora per Sofia García, Eva Mesado (Mur i Castell-Tuga), Ana Peydró (CxM Valencia) i Carolina Becerra (CA Petrer). 

En categories inferiors haurem d’estar molt pendents dels nostres juniors i cadets, en especial de Laia Mateu (Cim Penyagolosa Xodos) que va ser subcampiona d’Espanya als Campionats d’Espanya Vertical.

RECORREGUTS

La IX Zumaia Flynch Trail presenta una triple distància segons la categoria:

 • 42,23 km 2250+ per als Senior
 • 21,50 km 750+ per als Junior
 • 14,14 km 475+ per als cadets

Els recorreguts a Zumaia es caracteritzen per anar corrent continuament vora mar, pels penyasegats que conformen la costa guipuzcuana, amb la sensació agradable d’estar corrent vora mar, però també amb la possibilitat de la presència de vent que puga dificultar la carrera i de zones de forts desnivells.

L’eixida serà diumenge 25 de juny a les 08:30 h del matí

Llista de convocats 

SENIOR MASCULI

 • Mario Bonavista Domingo del Mur i Castell-Tuga
 • Miguel Angel Sanchez Cebrian del Like sport Lurbel
 • John Roglà Alterman del Mur i Castell-Tuga
 • Miguel Ángel  Soriano Aroca del Maratón Crevillent
 • Fco. Vicente Macia Garcia del Maratón Crevillent
 • JulioMartinez Tecles del Like sport Lurbel
 • Cristian Callau Aledón del Mur i Castell-Tuga
 • Guillermo Albert Lizandra d’Amics Volta al terme de Fondeguilla
 • Bernat Mateu Escrig del CIM Penyagolosa Xodos

SENIOR FEMENI

 • Laia Cañes Badenes del  CM Vistabella
 • Ana Tauste Galera del Like sport Lurbel
 • Aida Perez Moncho del Like sport Lurbel
 • Carolina Becerra Jover del Club atletismo Petrer
 • Lola Peñarrocha del CM Vistabella
 • Eva Bernat Llorens del Like sport Lurbel
 • Eva Mesado Ortiz del Mur i Castell-Tuga
 • Ana Peydró Sanchez del CxM Valencia

JUNIOR

 • Laia Font Gomez d’ Amics Volta al Terme de Fondeguilla
 • Jose Carlos Diaz Garcia del Corremon
 • Ricardo Cherta Ballester del Corremon
 • Victor Martinez Balaguer del C.D. La Cabra Al Monte Rafelguaraf
 • Joan Molina Ains del Running Moró

CADET

 • Laia Mateu Escrig del CIM Penyagolosa Xodos
 • Elías Abad Rocamora del Maraton crevillent
 • Ruben Campos Vicente del Corremon
 • Alfredo Monferrer Ten d’Amics Volta al Terme de Fondeguilla

Més dades:


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Zumaia prova l’armada valenciana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »