Un València Triatló solidari

Els participants al València Triatló de pròxim setembre podran col.laborar amb Proyecto Hombre

Per a fer esport, i fer bondat a la societat. El València Triatló de pròxim 9 i 10 de setembre incrementa en esta edició de 2017 el seu nivell competitiu acollint el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic, i incrementa també el seu compromís social en haver signat un acord amb la Fundación Arzobispo Miquel Roca – Proyecto Hombre Valencia.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Donatiu voluntari

Cada un dels participants al València Triatló 2017 tindrà l’oportunitat de fer un donatiu de 1 euro per a la Fundación Arzobispo Miguel Roca – Proyecto Hombre Valencia, segons l’acord que esta setmana signaven les dos entitats.

Així les coses en el moment de fer la inscripció cada participant podrá col.laborar amb una quantitat simbòlica individualment però que en la suma de tots els més de 3000 participants pot fer que s’arreplegue una quantitat important.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Si vols participar a alguna de les modalitats que presenta el València Triatló 2017 de pròxim 9 i 10 ed setembre pots formalitzar-la a través de la web www.valenciatriatlon.com.

Recorda que hi ha diveros trams per a poder fer la inscripció més econòmica!

PUBLICITAT

Proyecto Hombre Valencia

La Fundación Arzonispo Miquel Roca – Proyecto Hombre Valencia és una associació que de forma desinteressada té com a objectiu ajudar a persones amb problemes d’adicció a l’alcohol i les drogues, i altres adiccions comportamentals com ara el joc patològic, les noves tecnologies o lús compulsiu d’internet.

Esta entitat compra amb centres de dia a València, Ontinyent i Gandia, així com una Comunitat Terapéutica a València i altra al Centre Penitenciari de Picassent. Ofereix també servicis com la prevenció en l’àmbit escolar, comunitari i laboral, i ajuda per als familiars de les persones amb problemes d’adiccions.

PUBLICITAT

Donatius i més…

A més recaptar fons, des de València Triatló i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana estan promoguent-se altres activitats com és el Voluntariat, oferint activitats d’ici i temps lliure per a estes persones que necessiten rodejar-se d’un ambient en què es practiquen activitats saludables.

En eixe sentit, se’ls ha donat a conéixer el Triatló, disciplina en què ja han col.laborat com a Voluntaris en diverses proves. Al València Triatlo segur que estaran presents.

PUBLICITAT

ACORD POSSITIU

El president de la Fundació Arzobispo  Miguel Roca-Proyecto Hombre Valencia, Ignacio Grande, y Valeriano Moreno, president de la Federació de Triatló, es reunieron per a signar el conveni de col.laboració, estan els dos d’acord en què esta unió serà molt beneficiosa per a les dos entitats.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triatló amb fartons | Sense Límits Aventura - […] Un València Triatló solidari […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »