…I conquerírem Almansa…

La selecció valenciana masculina de triatló aconsegueix el títol al Campionat d’Espanya per Autonomies amb pòdium també en categoria femenina

La delegació de la Comunitat Valenciana torna carregada d’Almansa, on els nostres joves triatletes han deixat constància del seu potencial als Campionats d’Espanya de Triatló per Seleccions Autonòmiques: l’equip masculí va aconseguir la primera plaça per davant de Catalunya i Castilla la Mancha, mentre que l’equip femení va sumar també pòdium acabant en tercera posició. Els JASP del Triatló valencià estan forts..

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Domini en homes…

La forta calor que reinà dissabte a Almansa no va impedir que els nostres triatletes rendiren de la millor manera en el circuit de distància sprint (750m+20km+5km).

La nota més destacada ha estat la victòria en categoria masculina, on una selecció valenciana jove pero molt potent -Mantecón, Lluch, Benages i Forques- i va aconseguir el títol de forma clara colocan 3 dels nostres triatletes en el top 10, marcant un temps global de 03:52:34 amb un minut d’avantatge respecte de Catalunya i de Castilla la Mancha.

PUBLICITAT

Mantecón, Lluch, Benages i Forques

El premi va ser doble per a un Roberto Sánchez Mantecón (UA Triatlón) que va liderar la selecció valenciana i a més va aconseguir el millor temps individual de tots els participants amb 00:57:00, donant un pas més en la seua progressió ja competint de normal en categoria elit.

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

Molt destacada també l’actuació de Javi Lluch (Cidade de Lugo Fluvial), que venia de ser subcampió d’Europa junior a Kitzbuhel i va acabar en quarta posició a Almansa amb 00:57:24.

De pòdium en pòdium en Europa

PUBLICITAT

L’equip valencià va completar la seua actuació amb un gran Víctor Benages (CT Huracán-Cultbikes) en 8 posició amb 00:58:05, colocant 3 dels nostres en el top 10, amb el més jove de tots Romaric Forques tancant les posicions de puntuació en la posició 37 amb 01:00:05

PUBLICITAT

Pòdium en dones…

 

Les alegries a Almansa també arribaren de la ma de l’equip femení que també va poder pujar el pòdium, després d’acabar en tercera posició per darrere de Catalunya i Galicia.

L’equip valencià va dur-se a més l’alegria de vore a Jana Koradej (UA Triatlón) aconseguint la victòria individual de forma clara amb un temps de 01:05:37. la resta del nostre equip que va puntuar va estar composat per Noelia Juan Pastor (CEA Betera) que va acabar la 11 amb un 01:07:37, Sharon Belen García  (Cidade de Lugo Fluvial) la que fa 23 amb 01:09:29 i Sandra Piera Fortuna (CEA Bétera) la 26 amb 01:09:56.

PUBLICITAT

ESCOLAR

A Almansa es disputava també el Campionat Autonòmic de Triatló escolar amb una destacada cinquena plaça en categoria cadet femení i sisena plaça en cadet masculí.

L’actuació més destacada en xicones va ser la de Yaiza Saiz (Trilavall) que va acabar en cinquena plaça amb un temps de 00:42:27, amb Sara Alemany la que fa 12 i Lourdes Novella la 30, mentre que en homes Quique Estarlich (TriPuçol) va acabar en quarta plaça amb 00:37:43, amb Cristhina Sánchez el que fa 16 i Javier Llopis el que fa 26.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tot el triatló, a Castelló | Sense Límits Aventura - […] …I conquerírem Almansa… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »