Trail en cadira de rodes

«El reto de Gerard» o com el Trail pot ser una disciplina per a tot el món, també per fer-ho en cadira de rodes

Perquè el Trail pot ser una activitat de tots i per a tots. Un esport de superació en majúscules. També per aquells que per circunstàncies de la vida no tenen mobilitat 100% i necessiten d’una cadira de rodes per a poder moure.

Ara el repte és major. Fer ser vir una cadira de rodes per a poder moure per muntanya, fent Trail. És el repte de Gerard que vol concienciar-nos a tots pròxim 30 de setembre…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El repte de Gerard

El repte és arreplegar diners per a poder aconseguir una cadira de rodes especial per a Gerard, un xicon de Torreblanca que necessita de la cadira de rodes per a poder moure.

El seu germà David Marín és un amant del Trail, i s’ha empenyant en anar un pas més enllà: aconseguir una cadira de rodes especial perquè Gerard puga també transitar per la muntaya i disfrutar de les mateixes sensacions que tenen els corredors de Trail.

«El primer objetiu és donar a conéixer la cadira, com se pot moure per la muntanya, i ensenyar-li al món que les barreras només estan en la ment i que tot som capaços d’aconseguir el que ens proposem» expliquen al Facebook https://www.facebook.com/retodegerard/

PUBLICITAT

30 de setembre

Amb la voluntat de recaptar diners per poder comprar la cadira de rodes pròxim 30 de setembre a Torreblanca s’ha preparat una carrera per muntanya molt especial on podrà participar tot el món. Serà una carrera per muntanya de 16 km i hi haurà també una marxa de 6 km per a caminants.

Oberta a tots

La intenció és que siga una festa de tots, amb dinar i actuacions de vesprada. I més enllà de recaptar  diners, l’objectiu és concienciar a la gent. «Estan convidats a vindre i a col.laborar en l’experiència de dur la cadira de Gerard i altres que hi haurà i així es donarà compter del que suposa».

«La idea és que la cosa no es quede només amb la cadira de Gerard» explica David. «Tenim també el repte d’aconseguir més cadires per a més gent i puguen disfrutar de la muntanya com nosaltres. Estes cadires no són gens barates i tots necessiten ajuda, encara que coste demanar-la».

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Els agraïments

Des de la familia de Gerard es mostren molt agraits amb el moviment social que està generant-se. «Mil gràcies de la meua part i, com no, de part de la meua familia per tot el que este fent per Gerard» explica el seu germà David.

«Si tots posarem un poquet cada un tot seria més senzill i no seria un repte el dia a dia cada vegada que toca eixir al carrer».

CHOVAR i SANTA LLUCIA

A mida que s’ha anat coneixent el proejcte «El reto de Gerard» la comunitat del Trail ha anar volcant-se. La mostra més recent és que els Amics de les curses populars Alcalà-Alcossebre, organitzadors de la VI Pujada a Santa Llúcia decidiren sumar-se també al repte i destinar 1 euro de cada inscripció a arreplegar diners per a la cadira de Gerard. Malauradament la prova, prevista per a passat 2 de juliol hagué de suspendre’s per trobar-se en alerta 3 per risc d’incendis.

També recentment a la Carrera per Muntanya de Chovar es va fer una experiència similar amb una cadira de rodes, duent a una altra xiqueta Agueda entre 3 o 4 corredors per la Serra d’Espadà perquè poguera disfrutar del Trail de la Muntanya. La idea ara és aconseguir una cadira similar per a Gerard.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Trail en cadira de rodes […]
  2. Trail sense limits | Sense Límits Aventura - […] Trail en cadira de rodes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »