Andorra torna a parlar valencià

Victòria de Sebas Sánchez a la Mitic Andorra Ultra trail i pòdium de Pepelu Ballester a la Ronda dels Cims

Top 10 per a Miryam Talens, Carmen Díaz López i Patry Barreda en les diverses modalitats

Dos grans corredors per muntanya que ho han tornat a demostrat este cap de setmana. En el pirineu andorrà, en una de les proves més destacades en este inici de l’estiu, l’Andorra Ultra Trail que altra volta ha tingut color valencià amb la victòria de Sebas Sánchez (Sport HG) a la Mitic Andorra Ultra Trail 112 km 9700+ i amb la segona plaça de Pepelu Ballester (Mur i Castell-Tuga) a la Ronda dels Cims… 170 km 13500+.

Valencians al Top 10 d’Andorra Ultra Trail


PUBLICITAT

Sebas, victòria alliberadora…

La de Sebas és una nova victòria al seu llarg palmarés d’Ultra Trails acumulats a les seues esquenes, però no és una victòria més. Després d’un temps sense poder rendir com li agrada al de Petrer per una lesió que venia arriesgan als últims mesos, la d’Andorra és una victòria alliberadora.

I li va tocar gestionar esforços i recursos al llarg dels 112 km 9700+ del recorregut de la Mitic Andorra Ultra Trail amb eixida i arribada a Ordino amb alguns trams tècnics totalment assegurats en crestes rocoses que ja coneixia de 2014 quan Sebas va acabar en segona plaça a la Mitic.

PUBLICITAT

De menys a més

Fins quasi l’equador de la prova controlant forces i anant en companyia de Vicente Parra i Sergio Martínez. A partir de Margineda anant incrementant el ritme per posar distància fins arribar a meta guanyador un Sebas Sánchez que torna a pujar al més alt d’un pòdium.

PUBLICITAT

Pepelu, pòdium… un any després…

La Ronda dels Cims 170 km 13500+, la Volta Gegeant a tot el Principat d’Andorra va tindre també sabor valencià amb la segona posició de Pepelu Ballester (Mur i Castell-Tuga).

El corredor de Faura va repetir experiència a la Ronda dels Cims, coneixent ja el terreny després de la quarta plaça de 2016. «Vaig eixir una mica més conservador, uns 15/20 minuts més lent. Vaig vore com anàven punxant alguns de davant i jo anava fent el meu camí, sabent això sí que era quasi impossible agafar al primer que em duia molt de temps» ens conta.

PUBLICITAT

Sabor agredolç

La segona plaça serveix per a pujar al pòdium, que l’any passat va tocar amb els dit acabant en quarta plaça, però tot i això, esta edició de La Ronda dels Cims li deixa un sabor agredolç a Pepelu. «He millorat posició, però he fet pijtor temps. En l’últim tram em vaig perdre seguint les balises de la Marató, vaig pujar una muntanya i la vaig baixar i vaig estar més d’una hora perdut. Em queda eixe sabor agredolç d’ahver fet pitjor temps que l’any passat…»

A la fi segona posició de Pep Ballester només superat pel francés Antonio Guillón, i una demostració que el de Faura està preparat per a donar moltes més alegries i poder compartir-les amb família i amics com va fer en l’arribada a meta.

PUBLICITAT

EXITS TAMBÉ EN FEMENI

L’Andorra Ultra Trail ens va deixar també altres grans resultats per a les corredores de la nostra terra que acabaren al top 10 en algunes de les diverses modalitats.

Començant per la més dura, la Ronda dels Cims on Miryam Talens (Marathon Crevillent) va aconseguir una molt destacada 5 plaça, sent la primera espanyola a una prova que va dominar de nou la italiana Lisa Borzani.

També bona actuació de Carmen Díaz López (GreenPower ST) a la Celestrail 83 km 5000+ que va acabar en cinquena posició a una prova que va vèncer Marta Escudero, i a la Marató 42 km 3000+ sirena plaça també per a Patricia Barreda (CM GR33).

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »