Nadant de Bilbao a Santander

La nadadora de Gandia Selina Moreno afronta este juliol un nou repte solidari en mar obert de vora 60 km en relleus

Nadar 60 km en aigües obertes i en el mar cantàbric, i per a fer-ho més dificil encara, a contra corrent. Eixe és el repte que pròxim 29 de juliol afronta la nadadora valenciana Selina Moreno, qui en companyia de Vicente García tractarà de cobrir a relleus la distància que hi ha entre el Port de Bilbao i la Bahia de Santander. Uns 60 km, en principi…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

60 km…

60 km o més, que després les corrents i la mar fan que les distàncies es multipliquen. Això ho sap de sobra Selina Moreno en la seua múltiple experiència fent llarga distància en aigües obertes – Canal de la Mancha, Canal de Santa Catalina, la batalla del Rande, la Triple Corona…-.

Ara la nadadora de Gandia afronta un repte diferent per quan a diferència de la resta de reptes que han estat individuals, en esta ocasió ho farà per relleus amb el nadador Vicente García Sommaire.

PUBLICITAT

…a relleus

Cada un d’ells nadarà 75 minuts i aniran rellevant-se, per poder cobrir en total eixos 60 km aproximadament, amb la dificultat afegida d’haver de fer-ho d’Oest a Est, a contra corrent de la mar, i sabent que el vent bufa fot al mar cantàbric, i que tindran un onatge molt fort especialment a partir de les 11 del matí.

PUBLICITAT

Pel Càncer Infantil

El que no canvia en este repte de Selina Moreno és la vessant solidaria que preten centrar l’atenció esta volta amb el Càncer Infantil. Selina ha estat sempre molt vinculada amb la AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).

De fet Selina va patir un càncer de pit, i una vegada el va superar va ser el moment a partir del qual va començar a fer grans reptes de llarga distància en aigües obertes fins a convertir-se en la primera nadadora espanyola en aconseguir la Triple Corona -Canal de la Mancha, Canal de Santa Catalina i travessia de l’Illa de Manhattan-.

L’eixida del repte nadant de Bilbao a Santander està previst per a pròxim 29 de juliol a les 04:00 h de la matinada.

Teniu més informació a:

PUBLICITAT

PUBLICITAT

AMB SENSE LIMITS AVENTURA

Selina Morneo ha estat una de les esportitstes vinculades des de l’inici amb Sense Límits Aventura. De fet és una de les protagonistes del vídeo de presentació que emeterem fa 3 anys pròxim setembre i ha estat integrant del jurat dels Premis Sense Límits Aventura en les seues dos primeres edicions.

Selina Moreno, rècord a l’estret de Beltquerung

Nadant contra el Càncer

Selina Moreno premiada a Los Yébenes


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Nadant de Bilbao a Santander […]
  2. Nadant de Bilbao a Santander (II) | Sense Límits Aventura - […] Nadant de Bilbao a Santander […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »