Rescat d’un escalador a Calp

Un home hagué de ser atés pels Bombers d’Alacant en quedar enganxat a una via al Morro del Toix

Un home hagué de ser atés passat dimarts pels integrants del Grup de Rescat de Bombers d’Alacant en quedar-se enganxat en la seua pròpia corda quan estava practicant escalada a la via «Magical Mystery Tour» al Morro del Toix, dins de la Serra de Mascarat, al terme municiapl de la localitat alacantina de Calp.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Penjat a 20 metres…

L’home, de nacionalitat argentina, estava practicant escalada amb un altre company de Petrer quan en un moment donat ha quedat enganxat amb la seua pròpia corda i ha quedat suspés durant unes dos hores a una altura d’uns 20 metres.

El seu company ha estat tractant d’alliberar-ho però en no poder fer-ho va donar avís als Bombers d’Alacant, segons conta el Diario Información. 

PUBLICITATPUBLICITAT

Rescat en helicòpter

Fins a la zona es va desplaçar un helicòpter Alfa 1 del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant que va actuar de forma ràpida per evitar la síndrome de l’arnés de la víctima, que el propio arnés actué com a torniquete que puga impedir el retorn de la sang i la circulació correcta en les cames.

En ser alliberat, una ambulància va traslladar al jove a un centre hospitalari perquè fora atés ja que segons indicava havia perdut sensibilitat en les cames.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »