Rescat a la serra d’Irta

Els bombers de Castelló atenen un home que s’havia perdut fent BTT

Nova actuació dels equips de rescat a la Comunitat Valenciana, en esta ocasió, en la vesprada d’este dijous els Bombers de Castelló hagueren d’atendré a un home que s’havia perdut fent una ruta de BTT per la Serra d’Irta, al terme municipal de Peníscola, a la comarca del Baix Maestrat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Perdut amb la calor…

Segons informaren font del Consorci Provincial dels Bombers de Castelló va ser a partir de la 13:30 h del migdia quan es va activar el servici de recerca després que es donara l’avís que un home s’havia perdut fent esta ruta de BTT, per un dels paratges més atractius per a pedalejar vora mar a la Comunitat Valenciana i del que en alguna ocasió vos hem parlat a Sense Límits Aventura.

La Serra d’Irta en BTT


PUBLICITATPUBLICITAT

Localitzat

En posar-se en marxa els equips d’emergències localitzaren ràpidament a l’home que es trobava prop del Castell de Santa Magdalena, amb símptes clars de cansament, producte també de les altes temperatures i de la deshidratació. L’home va ser atés per una ambulància.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat d’una senderista a Bicorp | Sense Límits Aventura - […] Rescat a la serra d’Irta […]
  2. Rescatat un muntanyer de Castelló a Panticosa | Sense Límits Aventura - […] Rescat a la serra d’Irta […]
  3. Rescat al Penyagolosa | Sense Límits Aventura - […] Rescat a la serra d’Irta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »