Tecles es vesteix de lider

El corredor de Banyeres es posa primer a la Spain Ultra Cup després de fer pòdium a Ultra Sierra Nevada

Pòdiums també de Sonia Escuriola a l’Ultra, Sonia Mundina al Trail i David Mundina a la Marató

Ja fa un temps que la sorpresa s’ha convertit en realitat. Este cap de setmana ho ha tornat a demostrar a l’Ultra Sierra Nevada on ha acabat segon per darrere del gran Miguel Heras, i on a més, ha aconseguit posar-se de líder de la general de la Spain Ultra Cup, circuit d’Ultra Trail nacional.

És José Esteban Martínez Tecles (Like Sport Lurbel) i ho té molt clar: «Vaig a lluitar amb totes les meues forces per a guanyar la Spain Ultra Cup». Vol donar continuitat al domini valencià a la SUC amb victòries globals l’any passat de Sebas Sánchez, Miguel Angel Sánchez Cebrián i Laia Cañes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La revelació…

El corredor de Banyeres s’ha convertit en la revelació de la temporada d’Ultra Trail en la Comunitat Valenciana i ara també a nivell nacional després de dos grans resultats al Gran Trail de Peñalara 114 km on va acabar en serena posició, i este cap de setmana a l’Ultra Sierra Nevada 100 km on ha fet segon només superat pel gran Miguel Heras (Salomon).

És el seu primer gran pòdium de 2017, després de quedar-se a les portes a la CSP de Penyagolosa Trails, la prova que el va convencer que podia lluitar i competir per grans fites.

“Un dia guanyaré la CSP”


PUBLICITAT

Un pòdium amb sabor

El de Granada és un pòdium amb sabor a victòria. Primer pel rival que va guanyar, Miguel Heras (Salomon), campió d’Espanya d’Ultra Trail en passades edicions, i guanyador a Sierra Nevada amb un temps de 12:23:10, pels 12:48:30 de José Esteban Martínez Tecles, que va aguantar tota la prova i va mostrar la seua fortalesa física i mental en un dels Ultres més durs per desnivell, altitud passant per 3100 al Veleta i també per les altes temperatures i la calor.

I després per llevar-se l’espina de la rigurosa sanció a Peñalara que l’havia fet perder posicions finals i punts a la general. A Sierra Nevada no hi hagué dubtes.

«Era tota una incògnita com arribava a Granada perquè feia només dos setmanes havia fet Peñalara i no savia com anaven a respondre les meues cames i la meua ment» explica el de Banyeres que va poder fer segon i va voler agraïr als seus. «En especial a Paquito, el meu cunyat i entrenador que estem fent un gran treball i també a la meua dona que ha estat fent-me tot el treball de equip».

PUBLICITAT

PUBLICITAT

I liderat…

I especialment destacat el pòdium pel que suposa quant a la general de la Spain Ultra Cup, el circuit nacional de Ultra trails de referència on ara José Esteban Martínez Tecles es posa com a líder.

Resten 3 proves -Riaño Trail Run, UT Guara Somontano i Haría Extrem Lanzarote- i encara poden passar moltes coses però Tecles, ho té molt clar. «Vaig a lluitar amb totes les meues forces pre a poder guanyar la Spain Ultra Cup. Faré dos proves més, Riaño i Ultra Trail Guara Somontano i a vore com es dona».

PUBLICITAT

Un gran any

Independentment del que acabe passant, Tecles sempre recordarà este 2017 com l’any en què va consolidar-se en el món de l’Ultra Trail.

«Enguany és el millor de la meua etapa esportiva. M’he aboceta molt bé a este tipus de proves de llarga distància tot i tindre molt poc de temps de descans entre carrera i carrera. M’agrada l’ultra distància perquè són carreras molt largues, de moltes hores i els ritmes són més fàcils de durs que en proves més curtes, però hi ha que estar molt preparat».

MES PODIUMS VALENCIANS

A més de la segona plaça de José Esteban Martínez Tecles a la prova reina masculina, a Granada el Trail valencià ha tornat a sumar altres pòdiums de mèrit, tornat a demostrar el potencial que tenen els nostres corredors.

Cal destacar especialment la tercera plaça de Sonia Escuriola (GR-33 Race Land) a Ultra Sierra Nevada, per darrere de Melanie Rousset i Noelia Camacho. La de Cabanes, guanyadora a Sierra Nevada al 2015 i guanyadora de la Spain Ultra Cup  va recuperant sensacions en este 2017 després d’un temps en què no ha pogut córrer en condicions.

La ‘factura’ del Trail

A més, Sonia Mundina (CM GR 33) va acabar també tercera a la distància Trail 62 km 3710+, i a la distància Marató David Mundina va aconseguir també una molt destacada segona plaça

Cal resenhar també altres bones actuacios dels nostres corredors com ara la sisena plaça de Víctor Serrano Peces (Green Power ST) a la distància Trail, amb Alvaro Barba (HG-AMLSPORT-MUR I CASTELL) en setena posició, amb Roberto Gil (WAA Team) el que fa 9 i Dionisio Mahedero (Green Power ST) el que fa 13.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »