…I la Generalitat canvia la normativa

Publicada la suspensió de la pol.lèmica resolució que prohibia activitats esportives amb alerta 3  

Ho va anunciar passat 10 de maig i dos mesos després ha arribat la modificació de la normativa. La Conselleria de Medi Ambient ha publicat esta setmana una nova resolució per la que queda invalidada la resolució del 22 de febrer de 2017 que tants problemes ha causat amb la suspensió de moltes proves de Trail i BTT en abril i maig passat en decretar-se alerta 3. Ara eixa resolució queda suspensa..

La Generalitat canvia la normativa


PUBLICITAT

La nova resolució

El món del Trail, la BTT i l’orientació pot respirar més tranquil després de la publicació este dimarts 18 de juliol d’una nova resolució al DOGV per la qual queda invalidada la normativa de 22 de febrer que tants problemes havia generat amb la suspensió de moltes proves.

Ja passat 10 de maig el director general de Medi Ambient Antoni Marzo, va anunciar que es modificaria la normativa per evitar les suspensió arbitrària de proves esportives a l’aire lliure i ara ha quedat plasmat en la nova resolució.

PUBLICITAT

La nova resolució

En esta nova resolució d’apenes 1 full s’indiquen els motius que conviden a modificar la normativa.

«Tenint en compter la rellevància social de les activitats esportives en terrenys forestals a la Comunitat Valenciana, es considera necessari tramitar un projecte normatiu l’objecte del qual consistisca en adaptar de forma adient la participació d’esta Conselleria, en el marc del procés de tràmit d’emisió d’informes previs a la seua autorització, que corresponga en base a les característiques de dites activitats i a la diferent normativa que resulta d’aplicació».

PUBLICITAT

PUBLICITAT

La suspensió 

En el segon punt d’esta nova resulució és on arriba l’anul.lació de l’anterior resolució:

«Suspendere en tots els sus termes l’aplicació de la Resolució del 22 de febrer de 2017 del Director General de Medi Natural i Avaluació Ambiental respecte de les condicions a seguir en la realización d’activitats esportives recreatives i proves esportives de vehicles sense motor i carreres a peu que discurren per terrenos forestals fora d’espais naturals protegist, publicada al DOCV de 16 de marzo de 2017, en tant es tramita l’el.laboració de la nova normativa respecte a la celebració d’activitats recreatives i proves esportives de vehicles sense motor i carreres a peu».

PUBLICITAT

Des de Sense Límits Aventura confiem en què esta modificació puga servir per a tornar a la normalista en què havien estat desenrollant-se les activitats esportives a l’aire lliure en terreny forestal, i perquè puga conjugar-se la necessària conservació de la nostra natura, patrimoni de tots, amb el correcte funcionament de les proves esportives.

Aprofitem també per a donar ànims als organitzadors i corredors que s’han vist afectats per aesta situació als últims mesos. I convidem també a continuar organitzant les proves consultant i complint la normativa vigent

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alerta en el Trail | Sense Límits Aventura - […] …I la Generalitat canvia la normativa […]
  2. Una victòria als despatxos | Sense Límits Aventura - […] …I la Generalitat canvia la normativa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »