Rescatat un muntanyer de Castelló a Panticosa

La Guardia Civil el va atendre quan estava al cim del Pico Infiernos

Un muntanyenc de Castelló de 63 anys va estar atés assat cap de setmana per la Guardia Civil quan estava fent muntanya al Pico Infiernos al temer municipal de Panticosa, a Aragó. Va ser un dels 9 rescats que passat cap de setmana hi hagué al Pirineu aragonés.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pico Infiernos

Va ser passat dissabte 15 de juliol quan un muntanyer de Castelló de 63 anys hagué de ser atés pel GREIM de la Guardia Civil quan tractava d’accedir al cim del Pico Infiernos, un dels 3000 que hi ha Pirineu aragonés i al que es pot accedir fent una ruta des del balneari de Panticosa, localitat en que queda enclavada esta muntanya.

PUBLICITATPUBLICITAT

Rescat

En un moment donat de la ruta, ja practicament al cim dels 3083 metres d’altitud del Pico Infiernos, l’home va patir una lesió en la mà i diversos marejos que li van impedir continuar. Els seus companys de ruta donaren avís al voltant el migdia de dissabte.

Fins al punt on es trobava es van desplaçar efectius del EREIM de Panticosa, l’helicòpter de Benasque i un metge que li va fer una primera atenció.

L’home va ser traslladar en helicòpter i va ser conduit fins a l’Hospital de Jaca, segons informa el diari Heraldo de Aragón.

PUBLICITAT

Múltiples actuacions

El d’este veí de Castelló va ser només un dels molts rescats que hi hagué passat cap de setmana al Pirineu aragonés amb 9 intervencions de la Guardia Civil. L’accident més greu li va costar la vida a un practicant de Salt Base a la pared d’Aragón de Montrebei.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un senderista a Biar | Sense Límits Aventura - […] Rescatat un muntanyer de Castelló a Panticosa […]
  2. Dobel rescat al Montcabrer i al Montgó | Sense Límits Aventura - […] Rescatat un muntanyer de Castelló a Panticosa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »