La tiranía de la BTT

Victòries d’Iván Díaz i Elena Lloret a l’Autonòmic de BTT XCO a Morella

Sánchez Aldeguer, Cepa i Pérez es fan en la victòries en les diverses categories Master

Foto: Kntx SG

A pedals no hi ha qui els guanye! Iván Díaz (Cult Bikes-Mondraker) i Elena Lloret (Cult Bikes-Specialized) han tornat a proclamar-se campions autonòmics de BTT en la modalitat XCO. Ho feren passat cap de setmana a Morella on es va viure dos dies apassionats de BTT amb dos pòdiums de luxe en categoria elit amb els millors bikers de la Comunitat Valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ivan sis…

I ja en són sis de forma consecutiva… Iván Diaz va tornar a pujar al més alt del pòdium del campionat autonòmic de BTT XCO aconseguint de nou el doblet a Morella després d’haver sumat enguany també la victòria a l’OPEN BTT de la Comunitat Valenciana.

Els reis de la BTT

El biker de Vinarós va estar de nou el més ràpid en completar les sis voltes al circuit que hi havia preparat des del Club Ciclista Piño Fijo Morella. I va estar de nou després de mantindre una lluita tancada amb Ade Moll (Xabia’s Bike Visauto), que va tractar de trencar l’hegemonia d’Iván Diaz però a la fi va vore com el Vinarós acabava primer amb un temps de 01:33:27, pels 01:33:44 d’Ade Moll amb Víctor Sellés (La Vila Joiosa) acabant en tercera plaça amb un temps de 01:35:55 completant un pòdium de luxe

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Lloret, revalida títol

En categoria femenina la victòria va estar també per a la gran dominadora dels últims anys, la biker de la Vilajoiosa Elena Lloret (Cult Bikes-Specialized) que va vèncer de forma clara amb un temps total de 01:16:51, per davant d’Arantxa Luis Alonso (CC Bici Store Valencia) i de Ayda Parra (UC Montgó ULB), amb Alicia Margalejo (Xabia’s Bike Visauto) esta volta en quarta posició després de patir problemes mecànics.

PUBLICITAT

Aldeguer, Cepa i Pérez en master…

Més enllà dels elit, emoció i molt de nivell també en la resta de categories. En master 30 la victòria va estar per a Manuel Sánchez Aldeguer (Mundo Bike) que es va imposar per davant de David Martínez (Gobik CC) i de Manuel Jose Julve i va demostrar que manté el colp de pedal que recentment el va fer Campió del Món a Andorra.

Un campió del món de BTT a Elx

En master 40 la victòria va estar per a un dels clàssics de la BTT a la nostra Comunitat com és Dani Cepa (Xabia’s Bike-Visauto), que es va imposar per davant de Víctor Godoy (Gobik CC) i Javier Frasquet (CC Bici Store Valencia), mentre que en Master 50 la victòria i el títol autonòmic va ser per a Jaume Pérez (Gobik CC) per davant de Juan Luis Zaragoza (La Vila Joiosa) i Rafael Vicente Roses (Ferrer Bikes).

PUBLICITAT

I els més joves

En categoría junior, la victoria a Morella va ser per a Sergio Blasco (Giménez Ganga-Primoti), i en cadetes triomf per a Josep Matoses (CC Bici Store Valencia), mentre que en Escolas de Ciclisme, victòria per a Jordi Seguí (UC Montgó Dénia) i Vania Rico (CC Tibi AMSonido) en infantiles, Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa Rubio) i Sandra Jover (CC Elda-Ciclos Sabater) en alevins, Dante Martínez (CC Tibi AMSonido)  Mar Miralles (CC Bicicletas Gurugu) en principiants i Wences Pérez (CC Tibi AMSonido) i Abril Gas (CC Tibi AMSonido) en promeses.

I ARA.. NACIONAL A COFRENTES

I després de l’Autonòmic arriba este cap de setmana el Campionat d’Espanya de BTT a Cofrentes. HI haurà com sempre una bona nòmina dels nostres bikers participant.

La llista de la selecció valenciana FCCV està composada per:

  • ELIT M: Iván Díaz, Salvador Moll, Adelino Moll i Víctor Sellés
  • ELIT F: Elena Lloret i Amparo Chapa
  • SUB 23: Jorge Gómez, Tomás Miralles i Oriol Gómez
  • JUNIOR H: Sergio Blasco, Francisco Miguel Huertas, Jordi García i Miguel Lloret
  • JUNIOR F: Mireia Baquedano
  • MASTER 30: David Martínez, Manuel Sánchez i José Manuel Julve
  • MASTER 40: 40 Daniel Cepa i Víctor Godoy
  • MASTER 50: Jaime Pérez.
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »