Serra d’En Galcerán posa la quinta

Diumenge 23 de juliol arriba la XIX Volta a Peu a la Serra d’en Galceran, cinquena prova de la Lliga Castelló Nord

La Lliga Castelló Nord entra en la seua fase definitiva. Allà on ja no es poden permetre més errades i cada punt pot ser significatiu. Diumenge 23 de juliol arriba la cinquena de les proves que composen la Lliga que farà parada a la XIX Volta a Peu de la Serra d’En Galceran…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Grans noms…

Més de 300 corredors es donaran cita pròxim diumenge 23 de juliol per afrontar el doble recorregut que presenten a la XIX Volta a Peu de la Serra d’En Garceran, prova organitzada pels Amics de la Muntanya i patrocinada per l’Ajuntament de la Serra d’en Galceran.

Entre els noms destacats corredors de la terra com ara Víctor Bernad (AML Sport-HG Mediriano 0), Ezequiel Cuesta (Mur i Castell-Tuga), Jonh Roglà (Mur i Castell-Tuga) o Miguel Angel Duplas (CA Calambres), actual lider de la Lliga, mentre que en dones presència destacada amb Mª Eugenia Inturias (Mur i Castell-Tuga), Patry Barreda (CM GR-33) o Criss Kun (KM Vertical Castellón)

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Els recorreguts…

La cursa, 21 km i 1100+, mantindrà el recorregut modificat fa dos anys apostant per acostar els corredors als punts més emblemàtics del terme amb la recuperació de senderes perdudes.

La cursa consta d’una primera part més corredora, pujant fins al tossal de la Vila (950msnm), centre geogràfic de la província amb espectaculars vistes panoràmiques tant de l’interior com de la costa i una segona part més tècnica i boscosa passant per barrancs i cingles que faran les delícies dels més intrèpids i dels amants de la naturalesa.

PUBLICITAT

Festa del Trail en diumenge… 

Com a gran novetat en este 2017 la prova tindrà lloc en diumenge, a diferència d’altres anys que havia estat dissabte. El que no canvia són les ganes de viure una gran jornada de Trail i de senderisme, per aquells que han optat per fer la marxa no competitiva de 15 km i 550+. 

I les ganes de passar una gran jornada sense que falte cap detall, com les camisetas especials per als participants o la presència del gran fotògraf Andrés Núñez per a posar el seu toca personal en les imatges de la prova.

L’eixida serà diumenge 23 de juliol a les 8:00 h a la plaça Castelló de la localitat de la Serra d’En Galcerán.

CLASSIFICACIONS

Amb la XIX Volta a Peu a la Serra d’En Garceran s’enceta la recta final de la Lliga Castelló Nord. A falta de 3 proves, Miguel Angel Duplas (CA Calambres) és el lider en categoria absoluta masculina amb 280 punts, per davant d’Alvaro Ribera (Mur i Castell -Tuga) amb 228, de José Angel Ebri (Amics Curses populars Alcalà) amb 222 i Ismael Segarra (Mur i Castell Tuga) amb 221.

En categoria femenina la líder indiscutible és Sonia Mundina (CM GR 33) amb 388 que ve, a més, de fer pòdium a Sierra Nevada i serà una de les grans absents a la prova d’este diumenge. Per darrere estan Ionna Petenchi (Running Moro) amb 304 punts i Ana Luis Vicent (CM La Pedrera) amb 256.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »