Vilafamés obri inscripcions

Pròxim 8 d’octubre arriba la 3a edició de la 3 CIMS amb 2 proves: III Trail 30k i XIII Marxa al terme

Un poble, dos curses i més de cent voluntaris preparen amb entusiasme aquesta 3ª edició de 3 CIMS que organitza el Club de Muntanya Vilafamés per al pròxim 8  d’octubre.

Una prova que va nàixer ara fa dos anys i que treballa dur per a donar continuitat al projecte, enguany a més, amb nous l’alicients com ara la possibilitat de poder fer la prova en parelles.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El recorregut…

Els cims del Morral, la Penya i el Mollet retaran als corredors a tindre la millor forma física per imposar-se als 30 km amb 1700m D+. D’altra banda, aquells que busquen reptes menors, però gaudir igualment de la muntanya, podrán optar a la Marxa al terme, amb 14 km i quasi 500m D+.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Aprofita el preu reduit dels primers dies

Si vols participar a la III 3 Cims de Vilafamés de pròxim 8 d’octubre pot formalitzar la teua inscripció a através de la plataforma www.sportmaniacs.com. Durant uns pcos dies tindran un preu reduit molt atractiu! No ho deixes passar!!!

Més dades:

PUBLICITAT

Inscripcions limitades

Des del Club de Muntanya Vilafamés, segueixen apostant pel corredor popular i poder oferir una millor atenció a tots els participants. Per aquest motiu i poder gaudir tots del mateix tracte, l’organització limita les inscripcions a 300 places per a cadascuna de les curses, sense preferència per a federats i no federats.

Les inscripcions estan obertes des de passat 20 de juliol i durant 10 dies tindran un preu únic i exclusiu de 15€ per al Trail 30k i de 13€ per a la Marxa 14k.

PUBLICITAT

Cuidant els corredors…

«Com a corredors que som, volem oferir el mateix tracte a tots els participants. Des del guanyador fins a l’últim en creuar la línia d’arribada es mereixen el mateix reconeixement i respete, i per tant hem treballat i seguim treballant per a que continue així», ens comenten des de l’organització.

PUBLICITAT

I ARA TAMBE PER PARELLES

Una de les grans novetats de la III 3 Cims de la Vilafamés és l’opció de poder fer la prova per parelles. Parelles mixtes o parelles del mateix sexe, per a córrer en bona companyia, sabent aixó sí, que per a poder computar en la classificació de parelles s’ha d’entrar junts a la línea de meta.

Festa del GR-33 a Vilafamés

Vilafamés entra en escena


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Compte enrere per als 3 Cims de Vilafamés | Sense Límits Aventura - […] Vilafamés obri inscripcions […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »