El Valencia Triatlón, més a prop

Quasi 800 inscripcions fetes per a la cita de l’Olímpic garanteixen la màxima afluència

Les diferents distàncies permeten tindre uns participants més heterogenis i unes xifres de rècord

PUBLICITAT

El Valencia Triatló (9 i 10 de setembre) entra en la part final del seu procés d’inscripcions i ho fa amb nous preus que tornaran a canviar a partir del 15 d’agost. No es pot distraure ningú que hi vulga participar perquè el límit de cada disciplina està cada vegada més a prop.

Arribar als 3.500 participants és l’objectiu d’una cita esportiva que està consolidada en la capital valenciana perquè la seua oferta permet que tothom tinga el nivell més adequat al seu abast.


 

Primers guanyadors del València Triatlón


L’sprint frega els 700 inscrits

La prova reina és la distància olímpica, que a més serà Campionat d’Espanya, però s’ha de tenir molt en compte l’sprint, que té una gran acceptació sobretot pels participants que s’acaben d’enganxar al triatló.

De moment en són més de 650 els inscrits en la distància del 750+20+5, una modalitat que té molt de seguidors perquè la seua exigència és la justa.

PUBLICITAT

L’olímpic: festa màxima

És la distància que més agrada entre els triatletes més entrenats perquè és la que exigeix un punt extra de preparació. Al llarg de la temporada són molts els triatlons sprints però l’oferta d’olímpics, tot i anar augmentant, no és tan gran, així que un d’aquesta mida i a l’entorn que ofereix València ciutat, és especial.

Així ho indiquen, de fet, els quasi 800 inscrits a aquesta distància, que permet pensar en una prova en què l’espectacularitat la marcaran tots els participants en competició pels diferents circuits preparats.

PUBLICITAT

Gran resposta del triatló de la dona

Una vegada més, el triatló de la dona respon amb una forta demanda d’inscripcions. Ja són 400 les inscrites a un triatló que compleix amb 300 metres de natació, 10 quilòmetres de ciclisme i 2,5 de carrera a peu.

PUBLICITAT

El supersprint, en marxa

No s’ha d’oblidar el germà menut. És el supersprint masculí que està pensat pels que comencen a competir i volen provar la màgia de fer un triatló. 300+10+2,5 és la distància.

De moment, aquesta modalitat estarà al voltant dels 200 corredors, el que fa que continue oberta l’opció d’una amplia participació per completar en xifres globals un Valencia Triatlón que tornarà a posar el color en la ciutat de València.

II AQUATLÓ ESCOLAR

Si els plats forts del Valencia Triatlón seran dissabte i diumenge, el divendres de vesprada, a partir de les 16.30 hores tindrà lloc la segona edició de l’Aquatló Escolar.

La prova serà gratis per a tots els escolars inscrits en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. L’organització compta amb 400 places que poden acollir també a participants de fora de la Comunitat que tinguen llicència nacional de triatló.

Les inscripcions estan obertes des del passat 20 de juliol i no es tancaran fins l’1 de setembre.

Més dades:


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aquatlón Escolar del Valencia Triatlón | Sense Límits Aventura - […] El Valencia Triatlón, més a prop Jul 24, 2017 […]
  2. Triatló amb fartons | Sense Límits Aventura - […] El Valencia Triatlón, més a prop […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »