20 pics i 20.000 metres contra el càncer

Els castellonencs Juanen de la Rosa i Emilio Torres culminen 20 ascensions pirenaiques en 10 dies en un projecte amb l’AECC

Foto: 3milsculminants

Ascendir un pic de més de 3000 metres ja suposa un esforç important. Pujar-ne 20, i en solament 10 dies, es ja un repte important. Ho acaben d’aconseguir dos munanyencs de Betxí, Juanen de la Rosa i Emilio Torres, en el si de l’expedició 3milsculminants, on han recaudat 1000 euros per cadascuna de les cimes ascendides, gràcies a la col·laboració de diferents empreses.

10 dies molt intensos 

L’expedició, que ha abastat 10 pics, 8 valls i més de 20.000 metres de desnivell positiu acumulat, s’ha dividit en 10 etapes diferents. Començaren el dia 23 de juny, amb l’ascensió al Pic Balitious i ho culminaren el dia 2 de juliol amb l’Aneto, el pic més alt dels pirineus amb els seus 3404 metres d’altitud.

Foto: 3milmetresculminants

Entre mig, altres cims de renom com el Mont Perdut o Posets, i jornades amb fins a 4 ascensions diferents, com el 29 de juny quan es feren amb el pics Munia, Pequeña Munia, Robiñera i Sierra Morena. Tot i algun esglai per les males condicions meteorològiques, finalmente el repte es va completar amb èxit.

Solidaritat d’altura

Aficionats a la muntanya des de jovenets, De la Rosa i Torres es decideixen a dur a terme esta aventura solidària desprès d’haver conegut de prop la malaltia del càncer.

Amb la iniciativa solidària, han buscat ajudar a les famílies que han de passar per una dura situació en haver de conviure amb el càncer. La recaptació s’ha destinat a l‘Associació Espanyola contra el Càncer per a la investigació.

Obert a la col·laboració ciutadana

A banda de la patrocini de les empreses, també és possible col·laborar-hi individualment. Es poden adquirir samarretes i polseres del projecte a la tenda de muntanya SERAC Sports de Betxí o contactant directament amb els protagonistes.


Més informació: http://3milsculminants.com/

 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] 20 pics i 20.000 metres contra el càncer […]
  2. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] 20 pics i 20.000 metres contra el càncer […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »