Júlia i Laia, a pel Mundial Junior

Les corredores valencianes Júlia Font i Laia Mateu afronten este cap de setmana a Andorra els Youth Skyrunning World Championship

El futur del Trail entra en acció. Del 28 al 30 de juliol es disputa a La Massana, Andorra la SkyRace Compadedrosa, prova que enguany acull el segon Mundial de Trail Juvenil, el Youth Skyrunning World Championship.

Al igual que l’any passat en la primera edició d’este Mundial hi haurà també representació de corredores de la Comunitat Valenciana: Laia Mateu (Cim Penyagolosa Xodos) i Júlia Font (Team Sport HG-Aml Sport)

******* ACTUALITZACIÓ*******

El Mundial comença de moment molt bé per a les nostres després que Laia Mateu haja aconseguit una molt destacada quarta plaça en categoria cadet a la modalitat de Kilòmetre Vertical.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una gran experiència…

Els mundials reuniran competidors de 8 països diferents a l’estació d’esquí de La Massana, que participaran a dos proves: el KV Arinsal de divendres 28 de juliol 3,5 km 1020+ amb eixida en Arinsal fins a l’Alt de la Capa, i diumenge 30 de juliol la SkyRace Comapedrosa 21 km 2300+ amb el punt de pas més elevat pel cim de la Comapedrosa a 2942 metres d’altitud.

 

PUBLICITAT

En el cas de Júlia Font serà la seua segona experiència internacional després de competir l’any passat a este mateix mundial a Barruera on va acabar en la posició 16 en categoria absoluta.

L’any passat anava a tírol partixilar, i enhuany la corredora d’Alfondeguilla participarà en representació de la FEDME.

«Faré la Skyrace del dia 30. L’altre dia vaig a reconeixer-la i és molt dura, i molt xula també. És una de les millors curses en què participaré…» indica la corredora que arriba amb ànims després d’haver tingut recentment bones sensacions a la Cursa Nocturna a la Font del Garrut.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Un Objectiu

Tornar al Mundial era un dels objectius que tenia Júlia Font per a esta temporada. «Una temporada extranya ja que m’ha costat trobar-me bé en competició, però mai he tirat la tovallola» ens conta.

«Després de tot l’únic que vull és poder donar-ho tot a una prova de molt de nivell, que a més de Campionat del Món Juvenil serà Copa del Món absoluta, així que trobar-me amb mi mateix és el que dessitjo. I poder disfrutar de l’experiència que m’ha donat la FEDME. Els resultats ja arribaran sols. Són objectius externs que no depenen només d’un mateix».

Els ànims

A la SkyRace de Comapedrosa Júlia no estarà a soles ja que comptarà amb els ànims de la seua gent. «Agrair als meus pares, germana i amics, al meu equip Sport HG AML i als sponsors Scarpa, Adidaseyewear i PushBars que em recolcen en tot moment. Sense ells no hauria pogut estar ací, a aquest Mundial».

PUBLICITAT

LAIA MATEU, la sorpresa

Si Júlia Font participa als Mundials en la categoria U23, l’altra presència valenciana és Laia Mateu Escrig que participa en la categoria cadet.

La corredora del Cim Penyagolosa Xodos ha estat una de les revelaciones de la temporada en les proves a nivell nacional en què ha participat representant a la selecció FEMECV, aconseguint fins i tot el subcampionat d’Espanya de KV a Arredondo.

La notícia de la convocatòria per a estos Mundials la va conèixer estante concentrada al CAR de Sierra Nevada amb la selecció valenciana FEMECV.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un pòdium Mundial | Sense Límits Aventura - […] Júlia i Laia, a pel Mundial Junior […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »