Un pòdium Mundial

Júlia Font aconsegueix una destacada tercera plaça als Youth Skyrunning World Championship a Andorra

Doble quarta posició en categoria cadet per a Laia Mateu al Kilòmetre Vertical i a la prova en línia 

El futur del Trail valencià està garantit. Especialment en el cas de les dones. Este cap de setmana ha quedat demostrat als Youth Skyrunning World Championship, el Mundial Junior de Trail, que ha tingut lloc a Andorra amb la SkyRace Comapedrosa on Júlia Font (Sport HG) ha aconseguit una tercera plaça en la modalitat U23 i Laia Mateu (Cim Xodos Penyagolosa) una doble quarta plaça en la prova en línia i en el Kilòmetre Vertical.

Júlia i Laia, a pel Mundial Junior


PUBLICITAT

Pluja de medalles…

L’actuació individual de les dos joves corredores castellonenques, Júlia i Laia, s’emmarca dins d’una gran actuació col·lectiva de la selecció FEDME als Mundials Juniors de Trail amb un total de 27 medalles contant la prova en línia, la prova del kilòmetre Vertical i la classificació combinada.

PUBLICITAT

Un bronze Mundial

La fita més destacada de les nostres corredores va arribar en la prova en línia de diumenge amb la tercera plaça de Júlia Font i la conseqüent medalla de bronze en la modalitat U23.

La corredora de Fondeguilla va saber patir en la doble pujada en el recorregut de 15 km 1415+ amb eixida des d’Arinsal, per aconseguir un pòdium que referma la seua projecció.

Una progressió imparable


PUBLICITAT


https://twitter.com/sport_hg/status/891700426592198656


PUBLICITAT

Immesament feliç

«Estic immensament feliç» indicava Júlia a les seues xarxes socials després de sumar el bronze. «Tot i patir molt a la pujada ho he pogut salvar i acabar tercera» explicava la corredora que entrava en meta fent un temps de 02:14:26 a prop de les dos primeres classificades. «Quin nivell de corredores tenim al nostre país amb Claudia Sabata primera i Fátima de Diego segona».

PUBLICITAT

LAIA MATEU, DOBLE 4 PLAÇA

Molt a prop del pòdium es va quedar l’altra representant de la Comunitat Valenciana, la cadet Laia Mateu (Cim Penyagolosa Xodos) que va participar a la modalitat del Kilòmetre Vertical i a la prova en línia, i en els dos casos va aconseguir una destacada 4 plaça.

«Estic molt contenta sobretot per aquesta increïble experiència» ens indicava Laia que obria ja divendres fregant el pòdium del KV, demostrant el perquè del seu subcampionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical.

«El vertical va començar molt empinat des del primer metre i era molt difícil pujar corrent, així que vaig pensar que seria millor agafar un ritme i intentar mantenir-lo fins al final on hi havia pedres soltes i em va costar un poc més pujar, però estava el meu germà animant i se’m va fer més curt».

Sense molt de descans, diumenge Laia repetia prova, esta volta en línia i repetia també posició, quedant 4 per darrere de Andrea Sindfreu (AND), Jana Aguilar (ESP) i Erin Magill (USA).

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium Mundial […]
  2. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Júlia Font, corredora de muntanya de l’Alfondeguilla, pòdium als Youth Skyrunning World Championship a Andorra […]
  3. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium Mundial […]
  4. Júlia Font, a per l’Europeu de Trail a Macedònia | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium Mundial […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »