Vistabella, epicentre del Trail

Més de 700 participants este cap de setmana a la Cursa per Muntanya de Vistabella, Campionat d’Espanya de Clubs

Vistabella is Vistabella… com diu el lema que fan servir. I enguany, pròxim diumenge 6 d’agost  Vistabella tornarà a centrar l’atenció del Trail nacional amb la XI Cursa per Muntanya de Vistabella, amb més motiu enguany, després de ser triada com a seu del Campionat d’Espanya de Clubs FEDME. La prova, a més, és la penúltima cita de la Lliga Castelló Nord.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Els favorits…

Com ja és habitual, esta XI Cursa de Vistabella, i els seus 27 km, 1500+ i un Parc Natural del Penyagolosa, reunirà un plantell de corredors de gran nivell, que haurán d’enfrontar-se amb corredors locals de gran potencial com ja va ocórrer l’any passat, amb Cristóbal Adell i Laia Cañes, guanyador i pòdium a la passada edició a una prova que coneixen a la perfecció.

Adell torna a renàixer a Vistabella

PUBLICITAT

…més favorits i favorites

De més enllà de les nostres fronteres tractaran de buscar la victòria integrants de l’armada andalusa com ara Iván Ortiz, Dani García, Mario Olmedo o els joves Carlos García i Dalal Abdelfatah, els corredors catalans Diego Arroyo, Eduard Hernández… els corredors bascos Walther Becerra, Julen Larruzea, sense oblidar-nos de l’actual campió d’Espanya de Marató Pablo Villalobos, són els principals favorits a la victòria final.

Tindran, això sí, una bona lluita amb els corredors de la terra, els provincials encapçalats per Albert Ferrer, John Rogla, Mario Bonavista i Victor Bernad o els alacantins Antonio Martínez, Sebas Sánchez i Miguel Angel Sánchez Cebrián.

En categoria femenina, la victòria estarà prou renyida amb la presència de corredores com ara Sheila Avilés, Silvia Leal, Beatriz Real, Montse Vázquez, Laura Sola, Fátima de Diego i les representants provincials Diana Martorell, Eva Mesado, Sonia Mundina, Raquel Casares, Lola Peñarrocha, Xari Adrian.

PUBLICITAT

Campionat de clubs

Més enllà de la victòria i els resultats individuals, Vistabella servirà per a determinar el Campionats d’Espanya de Clubs FEDME.

Fins a 51 clubs s’han inscrit a la competició, tractant de substituir al Sestao Alpino, clar dominador d’esta modalitat. Els principals rivals seran el club andalús C.D. Bicha, el Tierra Tragame madrileny, els alacantins de Lurbel Like Sport o Marathon de Crevillente, els aragonesos del A.D. Maestrazgo, sempre amb el permís dels clubs provincials com ara el Mur i Castell, GR33 i el C.M. Vistabella, vigent Campió Autonòmic de Clubs en categoria femenina.

PUBLICITAT

Un poble bolcat…

Serà un cap de setmana de festa per a una localitat xicoteta com Vistabella, que amb només 200 habitants es transformarà per 48 hores en l’epicentre del Trail. S’espera rebre un total de 3500 visitants en estos dies, 3500 persones que tindran l’oportunitat de conèixer les virtuts i l’encant de Vistabella, de la seua prova i del Parc Natural del Penyagolosa.

PUBLICITAT

LLIGA CASTELLO NORD

Més enllà del Campionat de Clubs d’Espanya, ala CxM Vistabella forma part també de la Lliga Castelló Nord, una de les més antigues i seguides del nostre territori. Vistabella acollirà la penúltima prova d’una Lliga que tindrà una última parada 24 de setembre a Vilafranca amb la Entreparets

Més dades: 

Adell torna a renàixer a Vistabella

La festa de Vistabella

http://senselimitsaventura.com/2015/06/25/vistabella-festa-plena/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vistabella decide la Copa de España | Sense Límits Aventura - […] Vistabella, epicentre del Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »