Rescat al Penyagolosa

Els bombers de Castelló atenen a una dona en no poder caminar pel seu propi peu

Una dona va estar atea passat cap de setmana al Pic del Penyagolosa per integrants del Consorci Provincial de Bombers de Castelló després de patir una lesió quan estava fent una ruta pel cim senyera de la Comunitat Valenciana…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Al cim del Penyagolosa…

La incidència va tindre lloc passat dissabte 6 d’agost quan la dona va patir una lesió en el peu que li impedia continuar caminant pel seu propi peu. Fins al punt on es trobava la dona es van desplaçar efectius de la Unitat de Rescat de Muntanya i dotació de bombers.

En arribar on estava la dona procediren a traslladar-la en una llitera fins a un punt en què va poder ser conduida per una ambulància a un centre hospitalari.

PUBLICITATPUBLICITAT

Romeria

L’atendió a la dona es va produir coincidint en una dia en què hi havia una especial afluència en el Pic del Penyagolosa perquè es celebrava la festivitat de la Verge del Lledó i es feia una misa de campanya al Pic del Penyagolosa on acudiren un bon grapat de fidels, a banda, d’una provessó i altra eucaristia a l’ermitori de San Joan del Penyagolosa, segons informa el Periodico Mediterráneo.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »