L’Aquatrail des de dins

Vídeo i crònica del V Aquatrail Cabo de la Huertas de passat cap de setmana

Aigua i muntanya… la millor combinació possible per als amants de l’esport en esta època de l’any. Per a suar i refrescar a parts iguals. Eixa fòrmula la poguerem viure passat diumenge al V Aquatrail Cabo de las Huertas a Alacant, la cinquena prova de la Liga Alicante Cross Series.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una combinació perfecta…

Aigua, mar i muntanya per als vora 200 participants que prengueren eixida per afrontar els 1000 metres de natació i els 5 km de carrera a peu.

Entre d’ells, els més ràpids Mateo Pesquer (Mandalache) i Eva Sánchez (CT Petrer) que s’endugueren la victòria.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Rècords…

En el cas de Mateo Pesquer, va reeditar el títol de l’any anterior, baixant considerablement el temps fins a deixar-ho en   00:32:18, traent vora un minut al segon classificat Marc Cuevas (CT Laoratorio Sys) amb Antonio Miguel Eznarriaga (Apolana Triatlón) en tercera plaça.

En les fèmines Eva Sánchez va vèncer acabant a més a una destacada posició 12 de la general absoluta amb un temps de 00:37:12. El pòdium femení el completaren Eliana Krist Sotelo (Agua Viva Benidorm) que va lluitar fins el final per la victòria, i en tercera plaça Laura Ibarra.

PUBLICITAT

I ARA… LAGOS DE RABASSA

Després del V Aquatrail Cabo de las Huertas, la IV Liga Alicante Cross Series arriba a la última de les seues proves. Serà pròxim 10 de setembre quan tinga lloc el VI Cross Lagos de Rabassa que servirà per a definir totes les classificacions individuals i per equips.

Les inscripcions estan obertes a www.circuitocrossalicante.com. Animeu-vos!

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »