Triatló amb fartons

El València Triatló comptarà amb l’ajuda de l’orxateria l’Obrador de Bou per a recuperar forces en línia de meta

Per a recuperar forces després d’unes hores d’exercici… res millor que una bona orxata. I si és artesanal i ecològica millor que millor. Els participants del València Triatló de pròxim 9, 10 i 11 de setembre podran comprovar-ho de la mà de l’Orxateria l’Obrador de Bou que estarà en línia de meta per a oferir els seus productes a tots els triatletes participants…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una beguda reparadora…

Molts són els beneficis de l’orxata, més enllà de ser un producte vinculat amb l’estiu, les altes temperatures i el relax. Però, més enllà de refrescar, l’orxata serveix per a recuperar-se d’un gran esforç, com puga ser el triatló, o com puga ser el Trail, com ja ens han contat en altres vegades alguns dels protagonistes, com ara l’alacantí Dani Amat, Campió d’Espanya de la Copa d’Ultra Trail FEDME.

El secret està en… l’orxata


PUBLICITAT

…amb el València Triatló

A la pròxima edició del València Triatló tots els participants podran compravar-ho també de primera mà gràcies a l’Orxateria l’Obrador de Bou que oferirà els seus productes en línia de meta, amb orxata ecològica, fartons casolans i coca de llanda feta amb farina de xufa.

Els acompanyats també podran trobar estos productes en la zona de postmeta, i, a més, a la borsa del corredor també hi haurà un vale consumició per poder fer-la servir visitar les seues instal.lacions a l’Avinguda del Mare Nostrum, 7, a la Platja de la Patacona (Alboraia).

PUBLICITAT

Més de 2000 inscrits

Si voleu participar al València Triatló 2017 de pròxim 8, 9 i 10 de setembre encara esteu a temps de formalitzar la vostra inscripció en alguna de les modalitats disponibles: Sprint, SuperSprint, Triatló de la Dona, Olímpic Open, més enllà de l’Olímpic que és Campionat d’Espanya.

En total ja s’han superat amplament els 2000 inscrits i a falta d’un mes exacte per a la prova resten encara les últimes places. No ho dubtes! #Nosvemosenlameta

PUBLICITAT

INCRIPCIONS

Si vols participar al València Triatló de pròxim 8, 9 i 10 de setembre encara estàs a temps. Pots formalitzar la teua inscripció a la web www.valenciatriatlon.com. No ho deixes passar que ja van qedant poques places!!!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. A les portes del València Triatlón | Sense Límits Aventura - […] Triatló amb fartons […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »